Un tânăr de 21 de ani, salvat de la închisoare pe viaţă de un selfie! Detaliul observat de avocatul lui

Un tânăr din Statele Unite ale Americii a fost acuzat de fosta lui iubită că i-ar fi făcut un X pe piept cu un cuţit.

Autor: M. B.
 
Cristopher Precopia, în vârstă de 22 de ani, din Texas, risca să îşi petreacă tot restul vieţii după gratii. Poliţiştii l-au arestat anul trecut în septembrie, fără ca el să ştie de ce. Abia mai târziu a aflat că fosta lui iubită din liceu dăduse o declaraţie falsă autorităţilor. Ea le spusese că bărbatul a intrat cu forţa în casa ei din Temple şi i-a făcut un „X” pe piept cu un briceag.
 
Cristopher a fost eliberat abia după ce familia lui aplătit o cauţiune în valorea de 150 000 de dolari. Din fericire pentru el, faptul că nu avea nicio legătură cu povestea inventată de fosta luiiubită a ieşit la iveală. Deşi el a spus de nenumărate ori că era acuzat pe nedrept, poliţiştii nu l-au crezut. Cu toate acestea, un selfie a reuşit să îl salveze. 
 
 
În momentul în care femeia ar fi fost atacată, aşa cum a povestit chiar ea, Cristopher se afla la 100 de kilometri de casa ei. El era plecat din oraş împreună cu familia lui şi chiar a făcut o fotografie cu ei pentru a imortaliza momentul. Toate acuzaţiile la adresa lui au fost retrase la nouă luni după arest, după ce avocatul lui a prezentat în faţa judecătorilor imaginea care data chiar din noaptea presupusului atac,  iar ei au reuşit
să se convingă de verdicitatea ei. 
 
Se pare că fata minţise pentru a se răzbuna pe Critopher pentru relaţia tumultuoasă pe care o avuseseră cu câţiva ani în urmă în timpul liceului. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Margherita din Clejani, sexy, în dormitor! Şi-a scos sânii la înaintare! "Bunăciune rău!"

Andi de la "Insulă", mesaj neaşteptat după episodul de aseară! A spus în sfârşit adevărul despre Hannelore: "În viaţa mea"

O femeie şi-a alăptat fiica pâna la vârsta de nouă ani. Oamenii spun că este dezgustător, dar ea însistă că a fost decizia micuţei

Horoscop 22 Octombrie 2021: dorințele Vărsătorilor sunt pe cale să se îndeplinească, Leii sunt extrem de pozitivi

România e în doliu! Un mare actor român a murit. A fost găsit mort în casă

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Iarna 2021-2022 va fi apocaliptică! Meteorologii se uită în arhive, să vadă dacă a mai fost una la fel

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies