Un tânăr de 21 de ani, salvat de la închisoare pe viaţă de un selfie! Detaliul observat de avocatul lui

Un tânăr din Statele Unite ale Americii a fost acuzat de fosta lui iubită că i-ar fi făcut un X pe piept cu un cuţit.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Cristopher Precopia, în vârstă de 22 de ani, din Texas, risca să îşi petreacă tot restul vieţii după gratii. Poliţiştii l-au arestat anul trecut în septembrie, fără ca el să ştie de ce. Abia mai târziu a aflat că fosta lui iubită din liceu dăduse o declaraţie falsă autorităţilor. Ea le spusese că bărbatul a intrat cu forţa în casa ei din Temple şi i-a făcut un „X” pe piept cu un briceag.
 
Cristopher a fost eliberat abia după ce familia lui aplătit o cauţiune în valorea de 150 000 de dolari. Din fericire pentru el, faptul că nu avea nicio legătură cu povestea inventată de fosta luiiubită a ieşit la iveală. Deşi el a spus de nenumărate ori că era acuzat pe nedrept, poliţiştii nu l-au crezut. Cu toate acestea, un selfie a reuşit să îl salveze. 
 
 
În momentul în care femeia ar fi fost atacată, aşa cum a povestit chiar ea, Cristopher se afla la 100 de kilometri de casa ei. El era plecat din oraş împreună cu familia lui şi chiar a făcut o fotografie cu ei pentru a imortaliza momentul. Toate acuzaţiile la adresa lui au fost retrase la nouă luni după arest, după ce avocatul lui a prezentat în faţa judecătorilor imaginea care data chiar din noaptea presupusului atac,  iar ei au reuşit
să se convingă de verdicitatea ei. 
 
Se pare că fata minţise pentru a se răzbuna pe Critopher pentru relaţia tumultuoasă pe care o avuseseră cu câţiva ani în urmă în timpul liceului. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Margherita din Clejani, sexy, în dormitor! Şi-a scos sânii la înaintare! "Bunăciune rău!"

Andi de la "Insulă", mesaj neaşteptat după episodul de aseară! A spus în sfârşit adevărul despre Hannelore: "În viaţa mea"

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Horoscop Zilnic Marți 19 Ianuarie 2021: Leii vor primi niște vești bune, Săgetătorii vor face progrese în cariera lor

RAFILA, anunț pentru absolut toți românii. Ce spune despre decizia pe care o așteptăm cu toții

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Ce partid ar câștiga alegerile dacă s-ar vota duminica viitoare? Ar fi o surpriză

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies