Un tânăr din Botoșani a ajuns să doarmă prin parcuri: „Mă trimite soția după mâncare pentru copii și eu pierd banii la jocuri”

Un tânăr din Botoșani a ajuns să doarmă prin parcuri. Ce spune tânărul despre viciile sale.

Autor: M.V.

In articol:


Un tânăr din Botoșani, dependent de jocurile de noroc, a ajuns să doarmă prin parcuri. Cazul său a devenit cunoscut în toată țara după ce a fost văzut de către oameni în timp ce încearcă să se încălzească într-un parc.

Bărbatul în vârstă de 22 de ani a crescut toată viața sa în Botoșani, fără să ducă lipsă de ceva.

Atunci când a rămas orfan de tată, tânărul s-a refugiat în jocurile de noroc, neputând să treacă peste această durere cumplită.

foto: Botosaneanul.ro.

Nu a fost niciodată vreo zi în care să nu avem ce mânca, mama s-a angajat ca patiser şi câştiga decent, cât să aiba grijă de mine şi de fratele meu. Dar eram la vârsta la care aveam nevoie de bani ca să ies la sucuri, să ies cu fetele, cu băieţii. Şi niciodată nu avea să-mi dea. Mă simţeam diferit faţă de ceilalţi de vârsta mea şi din ăia zece lei pe care mi-i dădea mama la şcoală, eu mă duceam şi îi băgam în aparate. Aveam zile când din zece lei făceam cincizeci, dar niciodată nu îi scoteam. Îi băgam la loc şi îi pierdeam.", povesteşte Alexandru pentru BZI.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Cum au reacționat părinții lui Carmen Simionescu atunci când au aflat că vor fi bunici: „Aoleu, te bat”

Citeste si: Război în Libia! Sunt peste 100 de morți și circa 700 de victime

Citeste si: Petrecere cu mitraliere și pistoale, transmisă LIVE pe Facebook de către o familie de romi din România! Poliția a intrat pe fir

Acesta a ajuns să se împrumute cu sume mari de bani, iar până intra într-o sală de jocuri, era în sevraj, De trei ori, acesta a luat pensia de urmaș de la tatăl său, pe care mama sa o strângea ca să îl trimită la facultate și a pierdut-o la păcănele.

Tânărul a ajuns la dezalcoolizare, dar fără succes

Când a ajuns la facultate, acesta a continuat cu același obicei.

Se împrumuta sume de bani și nu mai știa cui i-a cerut bani și cât ar trebui să dea înapoi. De asemenea, ajunsese să fie amenințat cu bătaia pentru a da înapoi banii. Mai mult decât atât, acesta a început și să bea extrem de mult.

A decis să meargă la dezalcoolizare la Botoşani, a stat două săptămâni. Primul lucru pe care l-a făcut când a ieşit de acolo a fost să se ducă la o bere cu băieţii:

Mi-am dat seama că nu pot să renunţ, astea sunt lucrurile care pe mine mă disperă, mă bagă în boală, dar ma şi liniştesc totodată. Mă gândesc dacă eu o să pot avea familie vreodată, mă trimite soţia să cumpar mâncare pentru copii şi eu pierd banii la jocuri.", e mărturisirea cutremurătoare a tânărului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies