Un tânăr din București a mers la cerșit deghizat în călugăriță. Ce au descoperit polițiștii

Tânărul s-a îmbrăcat în haine de călugăriță pentru a cerși, apoi a stat cu orele în fața unei biserici din Capitală.

Tânărul deghizat în călugăriță
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Un tânăr din Capitală a ales să se îmbrace în haine de căugăriță pentru a cerși. Bărbatul și-a cumpărat hainele dintr-un magazin second hand, ulterior a stat în fața unei biserici din București. Potrivit Poliției Locale tânărul era îmbrăcat într-o straie neagră, broboadă pe cap și o poșetă pe post de straiţă, atârnată de gât. 

Citeste si: O femeie din Iași i-a oferit 50 de lei unui cerșetor, dar nu se aștepta la ce a urmat: „Nu-ţi aminteşti de mine?”

Totodată, masca de protecţie îi acoperea aproape toată faţa. Tânărul și-a prins sub haină o mânecă a veșmântului mânăstiresc, semn că nu ar avea un braț. La un moment dat, o patrulă a Poliției Locale a Municipiului București a obserbat ritualul neobișnuit pe care îl făcea călugărița pe treptele bisericii. 

Ulterior, oamenii legii au descoperit cu surprindere că femeia îmbrăcată în haine bisericești era, de fapt, bărbat. Ba mai mult decât atât, în urma controlului sumar corporal, asupra falsei călugăriţe a fost găsită suma de 800 de lei, bani care nu au putut fi justificaţi. 

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Oamenii legii au făcut publică postarea pe pagina de Facebook

Referitor la hainele monahale pe care le purta, bărbatul a susținut că acestea nu erau veșminte bisericești, ci haine simple, cumpărate de la second-hand. Oamenii legii au făcut publică postarea pe pagina de Facebook a Poliției Locale București.

„Miercuri, la prânz. În naosul bisericii Sf. Anton din centrul Capitalei o măicuţă se închină, cu smerenie, la icoane.

"Doamne, ajută-ne pe noi, credincioşii tăi...". Oftează şi cere bani enoriaşilor din biserică. "Bogdaproste, e pentru mânăstire", suspină călugărița. Apoi, cu pași repezi, se îndreaptă spre ieșire. Ca să nu creeze suspiciuni, măicuța se oprește câteva clipe pe scările lăcașului de cult și, în semn de mulțumire pentru mila primită, începe să-i miruiască pe credincioși.

Citeste si: Zeci de copii, duși la cerșit de părinți în Costinești. Dorm pe cartoane și așteaptă înfometați mila oamenilor, timp de ore întregi

Mai mult, de sub veșmântul negru, a apărut și brațul lipsă pe care cerșetorul și-l camufla, lipit pe lângă corp. La o verificare mai atentă, polițiștii locali au constatat și faptul că, în urmă cu câteva luni, același bărbat mai fusese surprins în timp de apela la mila publică, în zona Parcului Cișmigiu. Atunci, B.I., în vârstă de 27 de ani, era deghizat tot în femeie, şi era îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roșie, ca sângele, simulând lipsa unui braț pierdut în urma amputării”.

Tânărul deghizat în călugăriță
Tânărul deghizat în călugăriță[Sursa foto: Poliția Locală București]

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

ULTIMĂ ORĂ! Alex Bodi, eliberat din închisoare! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, plasat în arest la domiciliu

Olga Verbitchi, în doliu! Câștigătoarea X Factor 2016 a izbucnit în plâns

Noi detalii despre starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici, internat cu COVID-19: ”A căpătat o infecție nosocomială”

Soţia regelui paranormalului a dispărut! Este dată în urmărire generală după ce a fost condamnată la închisoare

Anunţul nopţii pentru toţi românii! Se schimbă complet BULETINELE DE IDENTITATE. Decizia e definitivă

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Luna februarie vine cu vreme aberantă. Meteorologii anunță și frig, și căldură, şi ninsori

Noi detalii despre starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici, internat cu COVID-19: ”A căpătat o infecție nosocomială”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies