Un tânăr întors din Italia a fost izolat de familie în podul casei. După puțin timp, a anunțat pe Facebook că se sinucide

Un tânăr din localitatea maramureşeană Curtuiuşu Mare a fost băgat în izolare ”foțată” de către membrii familiei sale. Băiatul călătorise în Italia.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Un tânăr întors din Italia a fost izolat de familie în podul casei


In articol:

În satul Curtuiuşu Mare, din județul Maramureș, un tânăr a fost obligat de familie să locuiască în podul casei, după ce s-a întors din Italia. Rudelel băiatului s-au alarmat atunci când au văzut criza provocată de coronavirus în întreaga lume.

Tânărul s-a întors acasă dintr-o zonă a Italiei care nu era afectată la vremea respectivă de virusul gripal, potrivit site-ului emaramures.ro. Nu a fost un motiv îndeajuns de bun pentru familia băiatului, care l-a trimis în podul casei.

Citeste si: Coronavirusul îl împiedică pe Culiţă Sterp să susţină un concert caritabil pentru o fată grav bolnavă: „Cătălina are nevoie de ajutorul nostru”

Citeste si: Mesajul de 8 Martie al fiului cântăreței de muzică populară moartă în accident! Anamaria Pop avea doar 38 de ani și era văduvă

Citeste si: Decizia luată de Prodanca după ce fiica ei ”a fugit” din Italia de frica epidemiei de coronavirus! Impresara a plecat rapid în locul în care s-a stabilit fata ei

Tânărul, la un pas să se sinucidă

La început, băiatul nu s-a opus deciziei familiei și a locuit pentru mai multe zile în podul locuinței. Deși nu a recunoscut la început, această situație îl neliniștea teribil. În seara zilei de sâmbătă, 7 martie, a găsit mai multe sticle de băuturi alcoolice pe care le-a și consumat. Aflat sub influența alcoolului, adolescentul a anunțat pe Facebook că își pune capăt zilelor pentru că nu mai poate locui în pod.

Un tânăr întors din Italia a fost izolat de familie în podul casei

Prietenii băiatului au văzut mesajul și au anunţat Poliţia. Tânărul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, acolo unde a fost consultat, iar ulterior a avut parte și de un consult psihiatric în urma căruia a fost internat.

Consultul medical a arătat că tânărul nu prezintă simptome de gripă. Medicii au ajuns la concluzia că-l să-l interneze la Psihiatrie. (Citeste si: Coronavirus. Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost diagnosticat pozitiv)

Foto: Adevărul 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate