Un tren care circula pe ruta Timisoara-Bucuresti, BLOCAT pe camp! 300 de pasageri au asteptat mai mult de o ora ca garnitura sa porneasca iar la drum!

Aproximativ 300 de pasageri ai trenului Timişoara Nord – Bucureşti Nord au rămas, marţi, pe un câmp din judeţul Olt, timp de mai bine de o oră, după o defecţiune a locomotivei. CFR Călători a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la incident.

Autor: R.L.

Incidentul a avut loc marţi, în zona comunei Radomireşti, din judeţul Olt, în momentul în care trenul a încercat să frâneze.

Purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu, a declarat că cei aproximativ 300 de pasageri din tren "au fost în siguranţă şi şi-au continuat călătoria cu acelaşi tren", după mai bine de o oră de staţionare, în câmp.

Reprezentantul CFR Călători a adăugat că se cercetează cauzele care au dus la producerea incidentului.

 

"Vagoanele nu au rămas pe câmp. A fost un incident în circulaţia trenului 1696 Timişoara Nord – Bucureşti Nord. Acest tren a frânat automat în zona Radomireşti, din cauza unei probleme apărute în circulaţie. Cei aproximativ 300 de pasageri au fost în siguranţă şi şi-au continuat călătoria cu acelaşi tren.

Trenul şi-a reluat, practic, traseul după aproximativ o oră de staţionare. La acest moment sunt cercetate cauzele care au condus la incident", a declarat Alina Predescu.

În ceea ce priveşte informaţia potrivit căreia locomotiva şi-ar fi continuat drumul, în timp ce cele opt vagoane au rămas în câmp, reprezentantul CFR a spus: "Nu ştiu să vă spun exact care au fost manevrele care s-au efectuat".

 

 

sursa

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

„Boala lui Vladimir Putin ar crea o criză de succesiune” Ce înseamnă presupusa lipsă a liderului de la Kremlin, în plin război în Ucraina | EXCLUSIV

Date oficiale de la Ministerul Muncii! Tot ce trebuie să știe românii despre voucherele de cumpărături și unde vor putea fi folosite| EXCLUSIV

Ultimele imagini cu mama din Timișoara în viață! A fost filmată cu copiii de mână în timp ce se duc spre blocul în care și-au găsit sfârșitul

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vladimir Putin, ÎNLOCUIT! El îi va lua locul. E mâna lui dreaptă

L-a dat deja uitării? Alina Sorescu, surprinsă în compania unui artist cunoscut din România după anunțul divorțului de Alexandru Ciucu

Vladimir Putin a făcut o greșeală catastrofală. Cum a lucrat Kremlinul în favoarea Occidentului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies