Un vatman, acuzat că a intrat intenționat într-o mașină în care se aflau doi copii mici! Când s-a întâmplat asta?

În confruntarea dintre tramvai și BMW de acum o săptămână, toată lumea l-a aplaudat pe vatman. Ce s-ar fi întâmplat însă dacă în mașină erau și copii?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Acest scenariu, din păcate s-a întâmplat. La mijlocul anului trecut, un vatman a lovit intenționat o mașină care rămăsese blocată pe linia de tramvai. Pe bancheta din spate se aflau doi copii. Scena a avut loc pe Bulevardul Timișoara din București și a fost filmată de călătorii șocați de atitudinea agresivă a vatmanului.

Citeste si: VIDEO | Bătaie în trafic între un șofer de autobuz și unul de autoturism. Totul a fost filmat!

Citeste si: BMW-ul lovit de tramvai, fotografiat ieri în trafic! Mașina e făcută praf!

Citeste si: Şi BMW-ul Andreei Antonescu a fost lovit de tramvai! Cântăreaţa a provocat accidentul şi a fost amendată! Vezi când s-a întâmplat totul!

”Tramvai intrat intenționat într-o mașină pe BD Timișoara, în mașină fiind și un copil de 2 luni și unul de aproximativ 4 ani! Vatmanul: ”Dacă nu te dai, intru în tine!”... A oprit 10 secunde, după care a răbufnit și a intrat în mașină. Ferească Dumnezeu! Aveți mare grijă când rămâneți pe linia de tramvai... eu asta numesc tentativă de omor”, spunea călătorul care a filmat scena pe rețeaua lui de soicalizare.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate