Un zbor a fost anulat după ce un pasager musulman a mers la toaletă în avion și a tras apa de două ori: „A fost cea mai umilitoare zi din viața mea”

Un zbor din Statele Unite ale Americii a fost anulat. Echipajul ar fi declarat că nu se simțea confortabil cu cei doi pasageri musulmani aflați la bord.

Autor: M.B.

In articol:

Doi pasageri musulmani au declarat că s-au simțit discriminați și că nu au mai pățit niciodată ceva asemănător, după ce zborul lor a fost anulat din cauza unor „probleme de securitate”. Abderraoof Alkhawaldeh și Issam Abdallah au declarat că echipajul aeronavei cu care ar fi trebuit să călătorească a decis să nu mai plece pentru că nu se simțeau confortabil să îi aibă la bord pe cei doi călători.

„A fost cea mai urâtă și umilitoare zi din viața mea”, a declarat Issam Abdallah în cadrul unei conferințe de presă. Bărbatul a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre situația cu care s-a confruntat.

Citeste si: Gheorghe Piperea crede că pedofilul olandez nu s-a sinucis: “Dacă nu a fost “sinucis” şi dacă există iad, sper să i se ofere găzduire stabilă acolo”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Ce s-a întâmplat la bordul avionului

Cei doi călători musulmani se cunoșteau, dar s-au întâlnit întâmplător în avinul care ar fi mers din Birmingham, Alabama, spre Dallas, Texas. Cei doi s-au salutat în avion.

După ce echipajul de la bordul avionulul a anunțat că vor decola mai târziu decât era planificat inițiat, Issam Abdallah a mers la toaletă. Când a ieșit, a văzut un însoțitor de zbor ascultând la ușă.

Când am deschis ușa, am fost surprins să văd un însoțitor de zbor trăgânc cu urechea. A fost un șoc, dar m-am dus înapoi la locul meu”, a povestit el.

Nu a durat mult și echipajul a anunțat că toți pasagerii vor călători cu un alt zbor, câteva oer mai târziu. Cei doi musulmani au fost interogați separat de bărbați de la serviciul de securitate din aeroport și, chiar și după interogtoriu, amândoi au fost urmăriți îndeaproape de polițiști.

Însoțitorii de zbor alertaseră autoritățile pentru că „nu se simțeau confortabil” cu Abderraoof Alkhawaldeh și Issam Abdallah la bord. Când unul dintre bărbați a întrebat de ce erau ceilalți suspicioși cu privire la comportamentul lor, i s-a spus că a fost ciudat faptul că atunci când a mers la toaletă a tras apa de două ori.

„M-am simțit ca un infractor. Am simțit că am fost discriminat pe baza etniei mele și a erligiei și nu doresc nimănui să treacă vreodată printr-o experiență asemănătoare”, a mai declarat Issam Abdallah.

Reprezentații comnpaniei aeriene au transmis ulterior un comunicat în care spun că verifică incidentul: „Suntem angajați în a oferi o experiență pozitivă tuturor celor care călătoresc cu noi. Echipa noastră lucrează pentru a analiza incidentul și am luat legătura cu domnii Alkhawaldeh și Abdallah pentru a înțelege mai bine experința lor”.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Delia revine cu single-ul ”Să-mi cânți”, o poveste emoționantă de iubire cu un videoclip conceptual

România reprezentată la Milano Fashion Week: piesa INNEI - ”Iguana”, în show-ul Versace

Tulburător! Imaginea din poarta casei unde locuia fetița ucisa din Dâmbovița i-a făcut pe toți să plângă! Vecinii sunt șocați și cu lacrimi în ochi! FOTOGRAFII EXCLUSIVE

S-a aflat ce salariu va avea bona angajată de Adela Popescu

E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Bill Gates a dispărut după divorț. Cine l-a speriat pe miliardar. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies