Una dintre cele mai bogate femei din Romania, cautata cu disperare de mama biologica dupa ce in urma cu 20 de ani a dat-o spre adoptie! "Vreau sa o vad ca sa pot sa-mi cer iertare"

Rodica Tranca este o femeie care in urma cu 20 de ani si-a dat fiica spre adoptie. Avea o viata grea atunci si a preferat sa isi lase fata sa creasca si sa traiasca intr-o alta familie, care sa ii poata asigura un trai civilizat.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Rodica Tranca a fost astazi intr-o emisiune de televiziune si a vorbit despre fiica ei data spre adoptie. Femeia sustine ca fata ar fi Adda Burton, fiica "Reginei Imobiliarelor", una dintre cele mai bogate femei din Romania. Adda locuieste de ani buni in America.

 

"Ea este copilul meu, chiar dacă este la altă familie şi este bogată. În fiecare zi mă rog pentru ea că este copilul meu. Sper sa o vad cât mai sunt în viaţă să pot să-mi cer iertare. Eu avem o situaţie complicată în 1991, ea se numea altfel atunci. N-aveam casă, eram săraci... Eu vreau să-mi cer iertare. Vreau să ţină minte că vreau doar iertare că am dat-o şi să mă caute", a declarat Rodica Tranca.

Femeia a mai spus ca a incercat sa ia legatura cu fiica ei, insa nu a reusit.

"Ea ştie că este adoptată, a spus lucruri urâte despre mine, că eram prostituată şi că beam, aşa crede despre mine. Nu vrea să mă cunoască. I-a scris băiatul meu mare pe Facebook, dar l-a blocat", a mai spus Tranca.

Matusa naturala a Addei zice ca mama ei ar vrea sa o gaseasca doar pentru a profita de pe urma ei, pentru a-i cere bani.

"Pe numele meu s-au făcut actele de adopţie. N-am avut niciodată grijă de ea. Familia Addei minte, că ştiu unde se află ea şi ea nu vrea să vorbească cu ea. Ei vor să profite de pe urma ei. Adda şi-a dat seama că ei vor doar banii ei. Au făcut bine că au dat-o spre adopţie că acum are bani", a spus matusa fetei. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: