Una dintre cele mai sexy cantarete din Romania, marcata de numarul13! Thalida considera ca aceasta cifra ii poarta intotdeauna noroc

Considerata unul dintre cele mai bune produse ale noii generatii, cu multe trofee cucerite pe cand era inca eleva,Thalida Trofin s-a transformat acum intr-o studenta extrem de sexy, care urmeaza cursurile a doua facultati.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereFocsaneanca a dat lovitura pe piata muzicala cu single-ul ”Ultimul rol”, vara trecuta, si, recent, cu o piesa de sezon, ”E iarna iar”, pe care a lansat-o chiar cu ocazia concursului de miss, la ASE, la care a participat si s-a clasat pe treapta a treia.(intra sa vezi de ce a desfintat-o Randi pe Alina Eremia)

fara descriereIn prezent, ea are weekend-urile pline de concerte, a cantat cam pe la toate balurile de boboci si a devenit deja o rivala pentru colegele sale consacrate. Altfel, in timp ce multe dintre vedetele autohtone se feresc de cifra 13, iar unele chiar evita sa-si programeze in acea data evenimente importante, Thalida considera ca aceasta ii poarta noroc. Solista crede in numerologie si, potrivit marturisirilor sale, cifra 13 i-a marcat destinul. Pe 13 a castigat multe premii importante, 13 septembrie este ziua in care s-a nascut si tot 13 litere contine si numele sau intreg.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate