Unchiul Denisei Manelista revine în muzică! Florin Peşte, decis să dea lovitura, din nou

Retras de ani buni din lumea muzicii, Florin Peşte, uchiul Denisei Răducu şi omul care a descoperit-o pe regretata artistă, a luat o decizie care, cu siguranţâă, îi va surprinde pe toţi apropiaţii lui.

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, după ce luase decizia de a nu mai avea de-a face cu muzica, scârbit de tot ce se întâmplă în domeniu, Florin Peşte şi-a surprins apropiaţiui cu un aunţ incredibil.

După ce, în urmă cu mai bine de 15 ani a sesizat potenţialul Denisei Manelista şi a lansat-o în lumea mare a muzicii, Florin Peşte punându-i ”în braţe” primele piese şi transformând-o într-o adevărată fabrică de hit-uri, a renunţat, brusc, la muzică şi s-a

reprofilat. ”Fac programare şi grafică 3D, cred că asta este viitorul. Am început cu desene animate pentru copii, vreau să merg în această direcţie”, ne-a dezvăluit, cu ceva vreme în urmă, Florin Peşte, el putând, deja, să se laude că din mâinile lui au ieşit câteva asemenea desene animate, melodiile pe ritmul cărora au fost realizate animaţiile 3d fiind dedicate copiilor.
Doar că, de curând, Florin Peşte a revenit la sentimente mai bune faţă de domeniul care l-a făcut celebru. ”Îl voi ajuta pe un nepot de-al meu. Facem un studio împreună, vom face muzică amândoi Ştiu că eram decis să nu o mai fac, dar el a insistat şi nu am cum să îl refuz. Deci, da, mă întorc, într-un fel, în muzică”, ne-a spus, în exclusivitate, Florin Peşte.

Florin Peşte a descoperit-o pe Desisa Manelista

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer.

Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Pe 25 iulie, Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum, la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea. Denisa fusese descoperită, cu ani buni înainte de tragica ei moarte, de unchiul ei, primul care i-a remarcat calităţile uriaşe când veea vorba de interpretarea melodiilor.
Şi, fără să stea pe gânduri, i-a compun câteva melodii, devenite imediat hit, Denisa devenind un adevărat fenomen al lumii manelelor din România.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

"Tu ai ramas in locul Denisei, canti ca ea, incerci sa o copiezi" Cine e tanara confundata acum cu regretata Denisa Raducu

Uite cum arata Denisa Manelista echipata pentru tenis! FOTO

Exclusiv! Am aflat cum a inceput povestea de iubire dintre Denisa Manelista si barbatul care i-a fost alaturi pana in ultima clipa

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Doliu imens în televiziunea din România! A fost găsit MORT. SOC total la Antena 1

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin s-a prăbușit. Vestea nopții de la Kremlin

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies