Unde a ajuns Mariana de la Puterea Dragostei, după ce a plecat din emisiune!

Mariana de la Puterea dragostei a fost eliminată din show și după câteva săptămâni petrecute în Istanbul s-a întors acasă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Acasă pentru Mariana înseamnă într-un sat din Republica Moldova, acolo unde locuiesc mama și bunica ei.

În aceste condiții, Mariana ține greu legătura cu fanii ei de la Puterea dragostei. Recent, Mariana a făcut un live de pe ulițele satului, alături de două fete și cu diverse sunete de animale pe fundal. ”A trebuit să ies din ograda lui bunica, pe uliță, să caut un loc unde am semnal, pentru că aici nu am semnal bun. Oricum trebuia să ies, pentru că m-am certat cu mama și bunica. Ele nu sunt tinere si au alte concepții”, a povestit Mariana în live-ul ei.

Citeste si: Sergio și Roxana de la Puterea dragostei, relații intime?! Ar avea filmări și cu ea

fara descriere

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu este foarte încântată de faptul că izolarea o forțează se stea acasă, în Republica Moldova. Înainte de a ajunge la Puterea Dragostei, Mariana a locuit în România, unde a avut diverse contracte.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei aruncă bomba: A venit poliția peste Sergio

fara descriere

Citeste si: Adevărul a ieșit la iveală! Andreea Oprică, profund dezamăgită de Andi de la Puterea dragostei: "A umilit-o. Am văzut când vorbeam la telefon"

Mariana de la Puterea Dragostei ”Pe Ella am așa o ură”

Deși este acasă și nici nu se știe dacă va mai reveni la Puterea dragostei, Mariana este în continuare legată de tot ce s-a întâmplat în show, iar despre Jador și Ella vorbește mereu. Pe Jador, Mariana e supărată din cauza relației pe care spune că acesta o are cu Georgiana, și asta pentru că fosta concurentă de la Puterea Dragostei tot mai speră într-o relație cu artistul. Iar despre Ella, Mariana vorbește în continuare urât, ca și cum ar avea ceva de împărțit.

”Mi-era rău la Puterea Dragostei. Se întâmplau multe lucruri rele. Pe Ella am așa o ură. M-a jignit de multe ori și s-a comportat foarte urât cu mine, mai ales în afara emisiunii”, a povestit Mariana ăn live-ul ei de pe ulița satului în care a copilărit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate