Unde a dispărut Alexandru Ciucu, după zvonurile despre divorțul de Alina Sorescu! Designerul a lipsit de la ziua fiicei sale

Ies la iveală noi informații despre relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

De o lungă perioadă de timp se vorbește despre o ruptură în mariajul celor doi, dar de fiecare dată Alina Sorescu și Alex Ciucu au infirmat aceste zvonuri.

Totuși, pare că toate drumurile duc la un divorț iminent. În urmă cu ceva timp, designerul Casei Regale a fost surprins fără verighetă și se zvonește că acesta ar avea chiar și o relație extraconjugală. 

Anul trecut, în luna septembrie, Alina Sorescu a șters de pe rețelele de socializare toate imaginile în care apărea alături de soțul ei. De asemenea, cei doi nici nu se mai afișează în spațiul public împreună, nici chiar la evenimentele importante private, cum a fost ziua de naștere a fiicei lor, Carolina, care a împinit pe 12 ianuarie 8 ani. Alexandru Ciucu a lipsit cu desăvârșire din toate fotografiile postate de bolndină pe Instagra și pe Facebook. Mai mult, se pare că acesta nici nu mai stă pe acasă, ci pterece cel mai mult timp în străinătate. Iată motivul! 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu a părărsit căminul conjugal! Designerul locuiește în străinătate 

În urmă cu 11 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu spuneau cel mai important „da” din viața lor în fața ofițerului stării civile.

Acum, mariajul lor este pe muchie de cuțit, cel puțin asta reiese din comportamentul celor doi. Totul a culminat atunci când designerul a fost surprins fără verighetă și fără să fie în compania soției sale. Cu toate acestea, la fiecare apariție publice, cei doi au lăsat de înțeles că au o căsnicie la fel de frumoasă ca în prima zi, însă imaginea familiei perfecte pare că se spulberă cu fiecare zi care trece.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Alina Sorescu, mesaj cutremurător pe rețelele de socializare: "A plecat în mod tragic dintre noi"

Conform Click.ro, surse din anturajul celor doi au dezvăluit că Alexandru Ciucu ar fi plecat de acasă, iar acum este pe meleaguri îndepărtate.

Se pare că designerul Casei Regale a plecat la un curs de specializare în Franța, în domeniul vestimentar. Acest curs se întinde pe o perioadă de circa un an și jumătate. 

 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu: „ Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie”

Vedeta spune că este obișnuită cu lumea asta a showbiz-ului, iar zvonurile recente nu o surprind, căci știe în ce fel de lume se învârte. Alina Sorescu vrea să se axeze mai mult pe viața ei profesională, dar și pe familie. 

Citeste si: Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au despărțit?! Gestul neașteptat făcut de artistă

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu.  Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil.  Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie", a declarat Alina Sorescu acum ceva timp, pentru o emisiune televizată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies