Unde mergea Anca Pop, artista care a murit înecată, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre! Cine o aştepta în miez de noapte

Artista Anca Pop a murit în urmă cu o seară, într-un accident cumplit. Tânăra a derapat cu maşina printr-un loc fără parapet şi a plonjat în Dunăre.

Autor: A.V.

Şiroaie de lacrimi sunt acum pe obrajii oamenilor dragi, după ce cântăreaţa Anca Pop a murit, după ce maşina pe care o conducea a derapat din cauza condiţiilor de meteorologie nefavorabile şi a plonjat în apele reci ale Dunării. O clipă de neatenţie, iar viaţa artistei s-a încheiat tragic. Incidentul s-a produs în zona viaductului Sviniţa.

Artista Anca Pop se întorcea de la Orşova şi se îndrepta spre Moldova Nouă, din judeţul Caraş-Severin, acolo unde părinţii ei o aşteptau cu braţele deschise. Sora artistei s-a îngrijorat pentru că nu mai primise niciun semn de la Anca, chiar de când plecase dinspre Bucureşti, astfel a alertat autorităţile. Trupul neînsufleţit al fetei de 34 de ani a fost găsit de poliţiştii de frontieră mehedinţeni.

„Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căpităniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a precizat Corina Moraru, Poliţia de Frontieră.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Pop, artista înecată în Dunăre, avea o relaţie cu o femeie. Nu voi să audă de bărbaţi: "Femeia e WC-ul bărbatului"

Cine era, de fapt, Anca Pop, artista care a murit, după ce plonjat cu maşina în Dunăre! Tânăra pozase goală în PlayBoy

Coincidenţa cutremurătoare în cazul Ancăi Pop, artista găsită moartă în Dunăre! Detalii din trecutul ei: "Fugise din ţară cu barca pneumatică pe Dunăre"

Iată cât a trebuit să plătească Loredana Groza pentru videoclipul piesei „Fericire”!

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Meniul sofisticat al Reginei Elisabeta a II-a. Alimentele interzise la masa regală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies