Unei femei i s-a făcut rău la un festival, de la prea mult sex: „Nu a durat mult ca distracția să fie reluată”

Ce a pățit o femeie care a mers la cel mai mare festival de sex.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O femeie swinger a avut un atac de cord la un festival de sex, după ce „a fost suprasolicitată în timpul activităților de grup”, așa cum s-a aflat mai târziu.
In articol:

Femeia în vârstă de 52 de ani a început să se simtă rău în timp ce se juca în jeleu alături de alte femei venite la festival, pentru a face schimb de parteneri. Ambulanța aeriană a sosit de urgentă la festival pentru a o prelua de la Festivalul Swingfields, cel mai mare din Europa.

Toți cei 700 de cetățeni prezenți la festivalul de la Malvern, Worcestershire, au fost șocați să decopere că unul dintre ei s-a îmbolnăvit și că a avut nevoie de ambulanță de urgență.

Citeste si: Andreea Ibacka, în costum de baie după ce a născut: „I-am abandonat pe toți...”

Citeste si: Performanta medicala! Dr. Felix s-a implantat singur! Si-a facut de unul singur reconstructia podoabei capilare

Citeste si: Sexy la peste 40 de grade! Fosta prezentatoare de la meteo a socat pe toata lumea cu ultima sedinta foto! Asa nici ca ati mai vazut-o!

„Femeia a avut un atac de cord când medicii erau la fața locului. Ea a primit tratament de urgență. A fost un adevărat șoc pentru cei prezenți. Dar nu a durat mult ca distracția și jocurile să fie reluate. Acum pacienta are un stent montat într-una din arterele sale blocate și se recuperează”, a spus un martor de la festival.

Cum se simte femeia acum

Au mai fost câteva glume despre cum a fost suprasolicitată de către activitățile de tabără”, a mai spus martorul.

După ce a fost tratată vineri, se așteaptă ca femeia să părăsească spitalul, însă nu se știe dacă aceasta va reveni la festival pentru a continua activitățile specifice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate