Unitățile medicale nu mai fac față. Trenurile vor fi transformate în spitale mobile de campanie. Care sunt țările care au luat această decizie?

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în toată lumea, iar autoritățile încearcă tot posibilul pentru a face față fluxului uriaș de îmbolnăviri.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Unitățile medicale nu mai fac față. Trenurile vor fi transformate în spitale mobile de campanie. Care sunt țările care au luat această decizie?
cușetă

Trenuri transformate în spitale mobile de campanie

În contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu COVID-19, autorităţile pakistaneze au anunţat recent că vor transforma trenurile de clasa 1 şi business în spitale mobile de carantină, destinate pacienților infectaţi cu noul virus.


In articol:

Până în acest moment, au fost deja transformate şi trimise în regiunile cele mai afectate de pandemia de coronavirus mai multe trenuri, potrivit anunțului făcut de Shaikh Rashid Ahmad, ministrul transporturilor din Pakistan.

Citeste si: Bogdan Anicescu, interpretul în limbaj mimico-gestual din comunicările MAI, detalii de culise uimitoare: "Interpretez în acelaşi timp ceea ce se vorbeşte. Este o provocare!"

Citeste si: Creatoarea de modă Maria Simion, sfâșiată de durere. Fratele ei a murit: „Nu o să mă vindec niciodată”

Citeste si: Ce nu stiai despre banane. Ce se intampla in creierul tau cand le mananci

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Totodată, gările din Lahore, Karachi, Quetta, Sukkur, Rawalpindi şi Multan au fost dotate cu câte 100 de paturi cu ventilatoare, pentru a mai lua din presiunea pusă pe spitalele unde sunt trataţi pacienții infectați cu noul coronavirus apărut în China.

Unitățile medicale nu mai fac față. Trenurile vor fi transformate în spitale mobile de campanie. Care sunt țările care au luat această decizie?
tren

Mai mult decât atât, din cauza pandemiei, Pakistan a suspendat toate cursele feroviare pe perioada stării de urgenţă, trenurile spital fiind singurele care au permisiunea să se deplaseze. 

India a anunţat o măsură asemănătoare, de transformare a unor trenuri în spitale.

Este de menționat faptul că, până în acest moment, Pakistanul a declarat 1.700 de îmbolnăviri şi 21 de decese, iar India 1.250 cazuri şi 32 de decese și la transformarea unor trenuri în spitale de carantină.

 

Bilanţul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 2.245

Bilanţul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 2.245 pe teritoriul României, marţi, 31 martie, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 220 au fost declarate vindecate și externate (81 la București, 55 la Timiș, 20 la Iași, 16 la Caraș-Severin, 11 la Constanța, 10 la Prahova, 7 la Dolj, 5 la Brașov, 4 la Cluj, 4 la Galați, 2 la Bihor, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba, 1 Argeș).

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 293 noi cazuri de îmbolnăvire. Totodată, până acum, 69 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu și Ialomița, au decedat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Propunerile de eliminare de la Survivor Romania clatina si mai tare echilibrul fragil din echipa Razboinicilor! Ce acuzatii isi aduc concurentii si ce tabere s-au format in...

Gratiela Duban: „Simt nevoia sa mananc in continuare orez...”

Stelian Ogică, gest extrem în curtea casei din Giurgiu! Singura femeie care i-a apreciat miscarea a fost cea pentru care s-a bătut cu Ralflo

Cum se traduce ”coronavirus” în limbajul mimico-gestual? Ne arată Bogdan Anicescu, cel care interpretează pentru surdo-muți mesajele autorităților

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies