Vedete

Unul din cele mai solide cupluri din showbiz divorteaza! Fanilor nu le-a venit sa creada

Casnicia de peste 50 de ani a lui Dolly Parton este pe punctul de a se incheia.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Dolly Parton si sotul ei, Carl, sunt casatoriti de peste 50 de ani, insa relatia lor a ajuns intr-un punct critic. Partenerul cantaretei nu este deloc prezent viata publica si nici nu este de acord cu aparitiile dese ale sotiei lui, ceea ce a dus la multe neintelegeri intre el si Dolly. 
 
Faimoasa interpreta nu a ascuns niciodata faptul ca sotul ei prefera sa stea departe de ochii curiosi ai fanilor ei, insa nimeni nu se astepta ca, dupa 50 de ani de mariaj, cei doi soti sa se desparta. "Carl este foarte traditional si, desi accepta tunrneele si aparitiile prin care sotia lui isi promoveaza activitatea, exista anumite lucruri pe care nu le mai poate tolera", a declarat un apropiat pentru closerweekly.com. 
 
Se pare ca sotul artistei este foarte deranjat de flirturile sotiei lui si chiar o suspecteaza pe aceasta ca l-ar fi inselat cand era plecata in turneu. Ea a spus insa ca, desi a fost indragostita de un alt barbat in timp ce era casatorita, nu a avut niciodata o relatie sexuala cu altcineva. 
 

Galerie foto