Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV s-a despărțit de soție, în mare secret

Un cunoscut prezentator TV a decis să se despartă de soția sa, după mai bine de 20 de ani de căsnicie.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Unul dintre cei mai cunoscuți actori și prezentatori TV din România a divorțat în mare secret. Din primele informații, a fost vorba despre un divorț rapid și extrem de discret.

Ovidiu Cuncea, căci despre el este vorba, s-a despărțit în luna februarie de soția Cristina. În vârstă de 52 de ani, fostul prezentator care făcea senzație alături de Roxana Ionescu, a decis să se dedice vieții preoțești, după ce a devenit duhovnic.

Chiar fosta sa soție a depus cererea de divorț la Judecătoria Sectorului 3, iar judecătprii au soluționat cererea de divorț, potrivit cancan.ro.

Iată soluția pe scurt: „Admite cererea principală și cererea reconvențională modificată. Desface căsătoria părților, prin acord. Reclamanta va reveni la numele anterior căsătoriei, Lupașcu. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.”

Ovidiu Cuncea și fosta soție au doi copii împreună, o fată de 20 de ani și un băiat în vârstă de 21 de ani.

Acesta a suprins pe toată lumea atunci când a decis să o ia pe calea celor sfinte, după ani de zile în care a fost actor.

„Am făcut seminarul teologic, înainte de ’90. Am simțit în permanență ceva care îmi spunea că trebuie să fac asta. Mergeam la biserică ca un tânăr, dar nu stăteam în genunchi toată ziua. Am primit asta de la bunici. Ne puneau să spunem rugăciuni”, dezvăluia Cuncea, în cadrul unei emisiuni TV.

Se naște de undeva. Tatăl meu m-a încurajat să dau la Teatru. Își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Îi povesteam neliniștile mele lui Mircea Albulescu și îmi spunea că o să fiu unic în felul acesta, mă încuraja. Înainte de hirotonie am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că dacă deranjez să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul”, a mai povestit Cuncea.

„Mult a contat sprijinul familiei. Când eram diacon, soția a spus: «Te-ai schimbat, ești altă persoană». Fericit?… E complicată fericirea. Sunt împlinit, echilibrat”, a încheiat șirul dezvăluirilor Ovidiu Cuncea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate