Unul dintre cei mai talentați fotbaliști români a rupt legătura cu părinții din cauza iubitei! Cei care i-au dat viață fac apel la ajutor divin: "Dumnezeu e sus și ne privește!"

Denis Drăguș (19 ani), unul dintre cei mai talentați fotbaliști români, a rupt legătura cu părinții săi din cauza iubitei sale, Mara Vanessa (20 de ani).

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Component al formației deținute și antrenate de Gică Hagi, Viitorul, Denis Drăguș face parte și din Naționala U21 a României. Din păcate, din pricina unei accidentări, el nu va evolua la Campionatul European U21, care tocmai a început.

Tatăl fotbalistului, Mihai Drăguș, a făcut apel la ajutorul divin pentru ca fiul lui să reia legătura cu părinții săi. ”Denis este puțin supărat, dar știu că este un copil credincios, iar respectul față de părinți este una dintre cele 10 porunci ale lui Dumnezeu. Avem încredere în el că va face tot ce e mai bine pentru viața și cariera lui. Dumnezeu e sus și ne privește!”, a declarat Mihai Drăguș, tatăl talentatului fotbalist, pentru Libertatea.

fara descriere

Denis Drăguș a părăsit cantonamentul naționalei U21

Denis Drăguș a fost nevoit să plece din cantonamentul naționalei U21 după ce s-a accidentat. Locul lui în luat a fost luat de dinamovistul Dragoș Grigore.

"Regret enorm că trebuie să părăsesc acum acest grup. Din păcate, avem parte și de momente precum acestea în viață. Nu este o accidentare gravă, dar e nevoie de repaus pentru 10-12 zile. Așa a fost să fie, voi deveni și mai puternic! Rămân cu inima alături de băieți, le urez succes și le țin pumnii", a spus Drăguș după accidentare.

România va debuta astăzi la Campionatul European U21 din San Marino și Italia, jucând cu Polonia, de la ora 19:30, într-un meci disputat la San Marino. Din grupa României mai fac parte Anglia și Franța.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate