Urări Ziua Copilului 2023. Cele mai frumoase mesaje pentru 1 iunie: „La mulți ani de Ziua Copilului! Îți doresc ca toate visele și visurile să ți se îndeplinească și să trăiești o viață frumoasă și lipsită de griji”

Urări de Ziua Copilului 2023. Iată câteva mesaje pe care le poți folosi pentru a le face ziua mai bună celor mici de 1 iunie 2023!

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Ziua Copilului este una dintre acele zi din an în care cei mici sunt răsfățați și toate dorințele le pot fi îndeplinite. Cu ocazia acestei zile, copiii se bucură de timp de calitate alături de părinții și persoanele apropiate.

Iată câteva mesaje și urări pe care le poți trimite copiilor de 1 iunie 2023!

Urări pentru cei mici de 1 iunie

 • La mulți ani, micuțule! Să ai parte de o zi frumoasă și să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de cei dragi!
 • Fie ca această zi să îți aducă mii de zâmbete, bucurie și împlinire alături de familia ta! La mulți ani, copile de 1 iunie!
 • În această zi specială, sărbătorim spiritul tău neînfricat și imaginația fără limite! La mulți ani de 1 iunie!
 • La mulți ani de Ziua Copilului! Îți doresc ca toate visele și visurile să ți se îndeplinească și să trăiești o viață frumoasă și lipsită de griji.
 • La mulți ani, micuțule! Îți doresc să ai parte de multe aventuri memorabile, amintiri frumoase și momente magice alături de familia ta.
 • La mulți ani, copil frumos! Fie ca viața să îți aducă doar prieteni de bază și momente de neuitat!
 • Fie ca ziua de 1 iunie să își aducă magie, fericire și dragoste alături de familie! La mulți ani de Ziua Copilului!
 • Ziua Copilului să își aducă surprize dulci, multă sănătate și putere să îți găsești motivație în tot ce vei face în această viață.

Citește și: Mesaje de Ziua Copilului 2023. Urări și felicitări pentru copii de 1 iunie

Urări de Ziua Copilului 2023. Mesaje pentru cei mici de 1 iunie

Urări de Ziua Copilului 2023. Mesaje pentru cei mici de 1 iunie

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

Felicitări pentru cei mici de 1 iunie

 • Copilule, te felicit pentru tot curajul și curiozitate de a vedea lumea aceasta prin ochi inocenți și plini de bucurie.
 • La mulți ani, copil mic! Îți doresc să te bucuri de fiecare clipă pe care Universul ți-o oferă și nu ezita să cauți mereu tot ce e mai frumos în oameni!
 • Cu ocazia acestei zile minunate, își doresc să fii mereu înconjurat de iubire și la rândul tău să oferi iubire! Momentele de dragoste sunt cele mai frumoase și mulți oameni uită să împartă bucurie. Te rog, nu uita să aduci zâmbetul pe buze oamenilor din jurul tău și să le spui mereu cât de mult ții la ei.
 • Copilăria este cea mai frumoasă parte a vieții. Copilule, tu încă ai ocazia să faci din asta cea mai frumoasă aventură! La mulți ani de 1 iunie!
 • Cu ocazia Zilei Copilului, îți doresc să crești mare și frumos, să ai încredere în tine și curaj pentru a-ți urma toate visele!
 • La mulți ani de Ziua Copilului! Îți doresc doar îmbrățișări calde, zâmbete sincere și toată dragostea din Univers!
 • La mulți ani, micuțule artist! Își doresc să își colorezi viața în cele mai frumoase culori, iar în momentele de gri să nu uiti că întotdeauna poți șterge și desena din nou drumul către fericire!
 • La mulți ani de 1 iunie! Fie ca râsul tău să sune ca cea mai frumoasă melodie și niciodată să nu lași ca momentele de tristețe să își contureze viața.

Citește și: Felicitări de 1 iunie 2023. Mesaje și urări de Ziua Copilului

Urări de Ziua Copilului 2023. Mesaje pentru cei mici de 1 iunie

Urări de Ziua Copilului 2023. Mesaje pentru cei mici de 1 iunie

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: „Ieri am avut un incident destul de neplăcut, dar nu sunt pregătită încă să vorbesc.” Ce i s-a întâmplat Ioanei Ginghină, la puțin timp după nuntă- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO- Acuzații tulburătoare. Mai mulți copii ar fi fost bătuți de educatoare- stirilekanald.ro

Citeste si: Cauza morții actorul Michael Gambon, celebru pentru rolul Dumbledore din filmele Harry Potter- radioimpuls.ro

Mesaje pentru cei mici de 1 iunie

 • Ai adus zâmbetul pe buzele noastre încă din prima ta zi pe acest pământ. Acum e rândul nostru să te facem să te simți cel mai special copil din lumea aceasta. La mulți ani de Ziua Copilului!
 • Cea mai mare împlinire este o familie fericită. Tu, copilule, ai reușit să ne aduci zâmbetul pe buze și în cele mai negre zile, motiv pentru care te vom iubi pentru totdeauna. La mulți ani și își dorim ca visele tale să se îndeplinească!
 • La mulți ani de 1 iunie! Îți dorim să fii înconjurat de dragoste și bucurii, iar momentele urâte să le depășești cu bine.
 • Dragul nostru copil, de Ziua Copilului îi dorim să crești într-un mediu înconjurat de dragoste, de susținere și să te bucuri de libertatea pe care ți-o oferă copilăria.
 • La mulți ani de 1 iunie! Să îți păstrezi mereu inima pură și plină de entuziasm și sufletul deschis către noi aventuri!
 • De Ziua Copilului sărbătorim inocența și puritatea copilăriei tale. La mulți ani și să-ți trăiești visurile într-o lume plină de culoare și aventură!
 • Dragul nostru copil, astăzi își transmitem cele mai călduroase urări și multă fericire! Să ai o copilărie minunată și strălucită!

Surse: felicitari.online, postmodern.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Shakira, disperată! După despărțirea de Gerard Pique, nu mai scapă de un star de la Hollywood! "L-a implorat pe Tom Cruise să nu mai flirteze cu ea!"

Radu Andrei Tudor, despre relația de prietenie cu regretata actriță Draga Olteanu Matei: “Ținea mult la gramatica limbii române și la autenticitate"  

Cel mai înspăimântător sunet din lume a fost reprodus. Era folosit la sacrificiile umane

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au...

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Mario Fresh i-a dat inelul fiicei lui Dragoș Bucur. Imaginile care au stârnit controverse

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies