Urari inedite pentru Jorge la Te cunosc de undeva! Uite cine ii doreste “bani nemunciti”!

Jorge a reusit si de aceasta data sa cucereasca juratii de la Te cunosc de undeva! cu o interpretare savuroasa.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Daca editia trecuta a facut super show in rolul senzualei J.Lo, sambata aceasta s-a transformat intr-un barbat de culoare. Billionaire a fost hitul pe care Jorge l-a interpretat in rolul Bruno Mars, transformare care i-a adus de altfel si titlul de castigator al editiei.

Juratii au ramas impresionati si de aceasta data de Jorge, concurentul trezindu-se cu o avalansa de urari si de aprecieri.

Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi billionaire. Ai talent cu carul, sa vina bani multi in contul tau, munciti sau nemunciti. Iti doresc succes in cariera, felicitari!” i-a spus Andrei Aradits.  

Si exigenta Ozana a avut numai cuvinte de lauda pentru Jorge.

Jorge, ai inceput sa nu ma mai surprinzi. Esti static de bun. Tu vrei sa ne faci viata amara? Stii cat de greu ne este sa jurizam? Pe scurt, esti un maestru” a  completat Ozana.  

Saptamana viitoare noi personaje si roluri provocatoare ii asteapta pe concurentii Te cunosc de undeva!: Marian – Pitbull, CRBL – Snap, Claudia - Mika, Maria – Loredana, Lora – Barbra Streisand, Lavinia – Dana International, Adrian Enache – James Brown, Jorge - Christina Aguilera.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate