Ursul acrobat din Parcul Natural Putna din Vrancea! Acesta a făcut show în fața camerei de filmat

România are una dintre cele mai dezvoltate populații de urs din Europa, potrivit Romsilva.

Urs
Urs[Sursa foto: Captură ]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Ursul care este foarte bun prieten cu camera de filmat. Acesta a vrut să le arate îngrijitorilor că este fericit și că se simte bine și le-a oferit un mic show, care a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere. Iată cu s-a distrat mamiferul în zăpadă! 

Ursulețul care face tumbe din Parcul Natural Putna 

Ursul i-a amuzat pe îngrijitorii Parcului Național Putna cu acrobația pe care a făcut-o. Acesta dă semne că se simte foarte bine în rezervație și este bine îngrijit. Așa că s-a pus în fața uneia dintre camerele de supraveghere și a făcut o tumbă prin zăpadă. După ce i-a încântat pe toți cu acrobația sa, acesta a fugit înapoi în pădure. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: VIDEO Un pui de urs și mama lui au fost împușcați de soldații ruși: ”Așa te lupți cu urșii în Kamceatka!”

„Urșii sunt animale omnivore, hrana lor fiind vegetală, dar și de origine animală, de la pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile dezvoltate.

Pădurile din Parcul Natural Putna Vrancea asigură faunei toate condițiile de hrană, adăpost și liniște. În parc se regăsesc numeroase specii de mamifere, printre care ursul, lupul, râsul, capra neagră, vulpea, bursucul, jderul de copac, cerbul, vidra, pisica sălbatică sau mistrețul.

Circa 110 specii de păsări, din care 75 sunt protejate, au habitatul în parc, iar flora este alcătuită din circa 650 de plante superioare.

Citeste si: Caz incredibil! Trauma trăită de o ursoaică ținută 20 de ani în captivitate. Deși este liberă, se învârte continuu într-un cerc

Parcul Natural Putna Vrancea este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva.

Este situat în sud-estul țării, în județul Vrancea, și are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt păduri”, transmite Regia Națională a Pădurilor- Romsilva pe Facebook.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO Imagini groaznice de la munte. Un șofer teribilist a lovit intenționat cu mașina o ursoaică și puii ei. Atenție, imaginile care vă pot afecta emoțional

Clipe de panică pentru pacienții unui spital! Urșii au năvălit în curtea unității medicale. Imaginile au devenit virale pe internet

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!” Povestea impresionantă a ursoaicei Ina; Captivă în “jungla umană”, tînjind după libertate, timp de 20 de ani

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Lovitură totală pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani. Guvernul pregătește bomba: Vor fi taxați

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Facebook i-a cerut lui Roger Waters - Pink Floyd o melodie celebră pentru a promova Instagram. El i-a răspuns lui Zuckerberg: F...k you!.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies