"V-ați dorit vreodată ca Florin Piersic să nu fie tatăl dumneavoastră?". Florin Piersic Junior răspunde la una dintre cele mai grele întrebări: "Cu siguranță da"

Florin Piersic Junior a fost invitat la "40 de Întrebări cu Denise Rifai", acolo unde i s-a adresat una dintre cele mai dificile întrebări roșii.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Fiul lui Florin Piersic a oferit un interviu de excepție la Kanal D, în cadrul căruia a vorbit despre regrete, carieră, dar și relația pe care o are cu celebrul său tată, actorul Florin Piersic.

 

În 1974, Florin Piersic și Tatiana Iekel au divorțat, iar la acea vreme Florin Piersic Jr. avea doar 6 ani. A rămas în grija mamei și pe celebrul actor l-a văzut extrem de rar. Despre marele actor, Florin Piersic Jr. a spus că nu îl acuză că nu a știut să fie tată. Cei doi se văd destul de rar și fiecare are drumul lui.

În 2021, după un an în care nu și-a văzut tatăl din cauza restricțiilor, i-a făcut o vizită lui Florin Piersic, însă atunci spune că există o ruptură între ei pe care nu crede că o va mai remedia vreodată. Denise Rifai i-a adus lui Florin Piersic Junior una dintre cele mai mari întrebări: Regretă că este fiul celebrului actor Florin Piersic?

Florin Piersic Junior, față în față cu întrebarea roșie

Florin Piersic Junior nu a avut niciodată o relație apropiată cu tatăl său, actorul al cărui nume îl poartă. Între cei doi s-a produs, la un moment dat, o ruptură și pus față în față cu întrebarea roșie, fiul lui Florin Piersic a mărturisit că da, a avut momente în care și-a dorit ca tătăl său să nu fie celebrul actor.

Citește și: "Porecla mea de Regele Audiențelor se datorează în mare parte lui". Dan Negru, mărturii pline de emoție după moartea lui Alexandru Arșinel| EXCLUSIV

"Da, mi-am dorit de mai multe ori, dar mai ales în adolescență. Adolescența mea fiind prelungă, până în 30 de ani, pot să spun că mi s-a întâmplat da!

Dar în același timp, dacă stau să judec cum au fost lucrurile, el a fost un fel de idol la o anumită vârstă. Nu știe multă lume că eu dădeam 6-7 lei la cinema să văd Trandafirul Galben, doar pentru că îmi plăcea o secvență din film. Îmi plăcea o secvență de la început când trăgea cu pistolul. Apoi mă plictiseam că erau doar boieri acolo.

El a fost un fel de idol, până pe la 17-18 ani, apoi au intervenit alte influențe. Mergeam la cinematecă, îi vedeam pe Pacino, pe DeNiro, învățam engleză", a mărturisit Florin Piersic Junior, în platoul Kanal D.

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

Cât de greu i-a fost să iasă din umbra marelui actor Florin Piersic

Florin Piersic Junior și-a croit singur drumul în teatru. Este fiul a doi actori celebrii, Tatiana Iekel și Florin Piersic. Și-a croit propriul drum pe scenă și a pus bazele independent și a filmului experimental în România. Se ocupă de traducerea de texte pe care le pune în scenă și mai apoi le joacă cu o asumare surprinzătoare, reușind să dobândească astfel numeroase premii.

Citește și: Dan Negru a spus cine este cel mai mare actor român din toate timpurile. Îl va avea invitat în emisiunea de Crăciun

Totuși, de foarte multe ori publicul l-a asociat doar cu numele tatălui său, iar ca să scape de umbra părintelui, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, a făcut mai multe eforturi.

"La mine nu a fost un țel să îl depășesc pe tata. Ar fi fost aberant pentru că el nu poate fi depășit. El e un fenomen și asta știe toată lumea. Eu sunt mulțumit că mi-am găsit drumul.

Drumul a fost diferit și asta a fost norocul meu, dar nu am avut niciodată pretenția să mă lupt cu el ca să îl depășesc", a mărturisit Florin Piersic Junior la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

florin piersic junior si florin piersic

Florin Piersic Junior și Florin Piersic

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Florin Piersic Junior nu va juca niciodată alături de tatăl său

Florin Piersic Junior a mărturisit că o competiție între el și tatăl său a existat și spune că marele actor nu a vrut niciodată să recunoască acest lucru.

Totuși, fiul lui Florin Piersic a ținut să precizeze clar că nu va exista un moment în care să apară pe aceeași scenă cu tatăl său.

" A existat întotdeauna o competiție între noi, fie că el a vrut sau nu a vrut să o recunoască. Când a venit la mine la teatru, ca spectator, a făcut cumva să iasă în evidență. Eu știu că el nu are cum să nu iasă în evidență, dar îl cunosc mai bine și în anumite declarații am putut să citesc printre rânduri și să îmi dau seama ce gândește cu adevărat.

Lui nu îi convine că am mers în niște zone în care el nu a avut acces și nu și-a dat voie, dar e ciudat că a văzut un film, precum Killing Time de exemplu, și apoi s-a gândit că ar fi jucat și el acolo. A doua zi a uitat pentru că a fost luat de valul lui și de zona lui de interes.

Am fost la el la Cluj special ca să citesc o piesă și a citit-o excepțional la prima vedere. Mai multe personaje trebuia să joace el în piesă. După ce a citit, cu o intuiție formidabilă a zis așa: Crezi că o să intereseze pe cineva chestia asta?

Și atunci m-am gândit, dar eu de ce să mă lupt doar pentru o chestie de marketing. Să fie Florin Piersic și Florin Piersic Junior pe același afiș, nu are rost, nu ne vom întâlni niciodată pe scenă", a mai adăugat Florin Piersic Junior.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Care este relația lui Florin Piersic Jr. cu tatăl său. „Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută”

Cum arată și cu ce se ocupă iubita lui Florin Piersic Jr. Este cu 15 ani mai tânără decât actorul

Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cum se simte Mariana Ionescu Căpitănescu după accidentările de la schi! Artista ne-a dezvăluit prin ce a trecut în Bulgaria | EXCLUSIV

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des

Cele mai mari mistere ale Titanicului. Cinci întrebări cheie la care nimeni nu a găsit un răspuns

Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies