Va fi invidiat de toţi bărbaţii! Cine este cel care a pus mâna pe Laurette? VIDEO

Luarette este, de ceva vreme deja, cel puţin în acte, o femeie liberă. Şi, chiar dacă a fost mai mult decât secretoasă când a venit vorba de viaţa ei amoroasă, ”modelul de ciocolată” nu a reuşit să ascundă, la nesfârşit, prezenţa unui bărbat în viaţa ei.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Laurette încercând să fie cât mai discretă, în prezenţa unui bărbat plin de muşchi.

Mai exact, cei doi au ajuns în preajma unui fast-food aglomerat, dar, pentru a nu atrage atenţia, doar bărbatul a coborât din maşină. Plin de muşchi, cu un pas apăsat, el a rezolvat tot ce avea de făcut, timp în care Laurette a aşteptat, cuminte, în maşină, fără să facă niciun gest. Apoi, la întoarcerea spre bolidul celebrului fotomodel, bărbatul a zâmbit scurt, semn că totul se rezolvase cu succes, moment în care Laurette a răspuns la fel, dar zâmbind larg, aşa cum o poate face doar o femeie satisfăcută, şi a devenit nerăbdătoare să plece, probabil, spre casă.
Evident, el s-a aşezat la volanul maşinii ei şi a demarat în trombă, dovedind că, deja, este obişnuit cu bolidul modelului.

 

De altfel, spun sursele noastre, el este bărbatul care, în ultima perioadă a mariajului fotomodelului, i-a fost aproape tot timpul. De altfel, ne-au precizat sursele noastre, bărbatul cu pricina o cunoaşte de foarte mult timp pe Laurette, încă de când fotomodelul locuia în Brăila şi, de curând, cei doi s-au reîntâlnit şi, fără să stea pe gânduri, s-au reimprietenit, devenind extrem de apropiaţi. Iar apropierea lor poate fi observată şi din naturaleţea cu care misteriosul bărbat urcă în măşînă lui Laurette, la volan,

Laurette, căsătorie la Jilava, divorţ cu scandal, la Tribunal

În luna februarie a anului trecut, Laurette Atindehou se căsătorea în Penitenciarul Jilava cu afaceristul Ciprian Nistor. Spunea că este fericită, însă în noiembrie au apărut deja primele zvonuri despre divorţul celor doi, după ce mulatră s-a plâns unor apropiaţi că se simte că într-o colivie, fiecare mişcare a ei fiindu-i controlată. Dar nu a apucat să depună ea actele de divorţ, că Ciprian Nistor a şi făcut prima mişcare, el depunând în acest sens o întâmpinare la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti. ”În ultima perioada de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri şi o stare tensionată, generată de parată, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale (…). Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunostintă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceştia, imediat ce voi intră în posesia lui. Considerând că relaţiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scria el, în motivarea cererii de divorţ. Cu toate acestea, pare-se, divorţul i-a priit lui Laurette, iar mulatrei i-a rămas apartamentul pe care l-a cumpărat cu banii de la Ciprian Nistor şi s-a ales şi cu alte cadouri în valoare de zeci de mii de euro pe care afaceristul i le-a făcut, din închisoare, în timpul mariajului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate