Vedete

Va mai amintiti de Ioana Benedek, singura romanca de succes din lumea telenovelelor? S-a zvonit ca a fugit la manastire! Cum arata si ce face azi de fapt

Ioana Benedek are 45 de ani si este singura romanca de succes din lumea telenovelelor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Va mai amintiti de Ioana Benedek, singura romanca de succes din lumea telenovelelor? S-a zvonit ca a fugit la manastire! Cum arata si ce face azi de fapticon photo

Desi s-a nascut in Romania, Ioana Benedek a devenit actrita in America Latina, ea fiind in anii '90 una dintre cele mai indragite actrite de telenovela din Mexic si Venezuela.

Romanca a jucat in 12 super-productii, 5 difuzate in Venezuela si 7 in Mexic, iar colaborarea cu Televista- imperiul telenovelelor i-a adus recunoasterea. Cele mai cunoscute telenovele sunt “Pacatul dragostei”, “Angela”, “Prietene si Rivale”, ”Femei inselate”.


Totusi, in urma cu cativa ani, Ioana Benedek, Joana cum i se spune ca actrita, a decis sa se retraga din lumea filmului. Atunci, a spus ca o face pentru o perioada, vrand sa se axeze pe alte proiecte personale. ”M-am retras total. Dar momentan. Si-am facut-o eu insami din propria-mi decizie. Au fost 5 ani dedicati “pentru mine”. Pentru proiectele mele personale, pentru viata mea interioara si de familie!”, este declaratia data anul trecut de indragita actrita pentru publicatia online femeiede10.ro.


Ioana Benedek a vrut insa sa infirme zvonurile privind faptul ca s-ar fi pocait sau ca s-a retras la manastire.

Desi e plecata de multi ani din tara, Ioana are multi prieteni, dar mai ales fani in Romania, asa ca de cate ori are cate ceva de transmis o face pe pagina ei de socializare, unde posteaza filmulete cu mesaje in limba romana, pe care o vorbeste perfect.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune