Văduva lui Adrian Pintea este înfuriată de bârfele colegelor de la Psihiatrie: “Viața mea privată ar trebui să va preocupe mai puțin pe voi, aceste ființe înveninate”

Prietenii Laviniei Tatomir au aflat că văduva lui Adrian Pintea este înfuriată de bârfele colegelor sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că văduva lui Adrian Pintea este înfuriată de bârfele colegelor. Lavinia Tatomir, ultima soţie a celebrului actor, decedat în 2007, şi-a refăcut viaţa la Craiova. Ea s-a recăsătorit şi şi-a găsit un post de medic specialist psihiatru la Spital Filantropia Craiova. Recent, ea le-a mărturisit amicilor săi că are probleme cu colegele de serviciu. “Am uneori o intenție foarte clară de a "da pe față" anumite întâmplări ale vieții mele care mă dezamăgesc, dar mă opresc mereu la timp... Aflu cu amărăciune, de la o ființă dragă mie, că anumite doamne și domnișoare din anturajul nostru profesional mă descalifică în plan personal (amestecând evident viața privată cu meseria!), barfindu-mă grosolan sau glumind (cică!), descriindu-ma ca fiind o femeie "nu știu cum"... și iar mă opresc la timp, din decență și eleganță a spiritului”, a postat Lavinia.

Citeste si: Fosta sotie a lui Adrian Pintea il complimenteaza pe Mircea N. Stoian: "Ca medic psihiatru mi-as dori sa colaborez cu oameni atat de bine pregatiti!"

Citeste si: Intamplare cutremuratoare la inmormantarea bunicii Laviniei Pintea! “Taina mortii m-a impresionat profund, fiindca aici este vorba, fara indoiala, de un mare mister” | EXCLUSIV

Citeste si: Fosta sotie a lui Adrian Pintea e dezamagita: "Ma intreb adeseori, exceptand calitatea mea de medic psihiatru, daca nu cumva, pe viitor..."

Văduva lui Adrian Pintea este înfuriată de bârfele colegelor: "Dragele mele, sunt o construcție feminină complicată"

“Ce josnic! Câte dintre acestea mă cunosc personal sau au purtat o conversație reală cu mine? Oare câte dintre ele au trecut prin cutremure sufletești cu totul speciale? Cine sunt aceste Doamne și Domnișoare erijate în "directori de conștiință"? Ce sens ar mai avea să o spun? Dragele mele, sunt o construcție feminină complicată (așa cum multe dintre voi sunteți), delicată psihic, intelectual și spiritual, dar mă aflu într-o relație umană și onestă cu cei din jurul meu. Sunt doar o femeie (medic, prietena și soție) care și-a păstrat intact harul de a comunica cu oamenii, de a-i iubi necondiționat și de a încerca să îi ajute”, a continuat Lavinia Tatomir. (vezi de la ce a pornit scandalul dintre Lavinia şi actorul Florin Zamfirescu)

fara descriere

Văduva lui Adrian Pintea este înfuriată de bârfele colegelor: "Câtă risipă de timp și energie"  

Se ştie că văduva lui Adrian Pintea este înfuriată de bârfele colegelor. “Viața mea privată ar trebui să va preocupe mai puțin pe voi, aceste ființe inveninate. Poate că unii dintre noi ar trebui să realizăm că noi, medicii și colegii noștri (asistente, infirmiere), am putea fi o familie misterioasă și fascinantă, capabilă de minuni fizice și sufletești de care nici noi nu suntem pe deplin conștienți. Câtă risipă de timp și energie încercând să "diseci" punct cu punct relații, decizii, intenții, motivații,cand sunt atâția oameni ce trebuie cu adevărat ajutați sau salvați la timp...”, a încheiat Lavinia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate