Văduva lui Jean Constantin l-a uitat pe artist? ”Din spusele unora, femeia nu ar mai fi venit la mormântul soțului” Vezi cine susține acest lucru

Cotidianul constănțean ”Replica” a publicat recent un material despre Jean Constantin, fostul mare actor plecat dintre noi acum 10 ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cotidianul constănțean ”Replica” a publicat recent un material despre Jean Constantin, fostul mare actor plecat dintre noi acum 10 ani. În material sunt inserate declarații ale lui Ionuț Galani, un artist considerat copilul de suflet al lui Jean Constantin, care a confirmat informația că văduva maestrului a vândut apartamentul din Constanța, la doi ani de la moartea actorului, mutându-se apoi în Capitală. 

Citeste si: Inca o mare actrita a murit. A jucat doua decenii alaturi de Jean Constantin

Citeste si: BREAKING NEWS! A murit actorul Ştefan Sileanu! De ce boală suferea

”Iubitul actor Jean Constantin, pe numele său complet Jean Constantin Cornel, şi-a lăsat amprenta în sufletele multora şi ne-a îmbogăţit cultura cu talentul şi cu munca sa. Chiar dacă se împlinesc 10 ani de la decesul acestuia, oamenii nu l-au uitat niciodată pe acesta și nici nu ar avea cum. Cu toate acestea, soția îndrăgitului actor, Nina, i-a vândut casa în care acesta locuia, doi ani mai târziu. Faptele au fost confirmate chiar de bunul prieten al lui Jean Constantin, Ionuț Galani. ”Apartamentul în care acesta a trăit a fost vândut de mult. La doi ani de la moartea acestuia, soția sa, Nina l-a vândut. Aceasta s-a mutat definitiv la București” a declarat artistul Ionuț Galani. Din spusele unora, femeia nu ar mai fi venit nici la mormântul soțului, acesta fiind vizitat doar de bunii săi prieteni care nu l-au uitat nicio secundă”, a notat replicaonline.ro, amintind, după declarația lui Galani, și o informație pe surse, potrivit căreia văduva lui Jean Constantin nu ar mai fi trecut pe la mormântul fostului partener de viață. 

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate