Văduva milionarului ucis de tren, imagini fierbinţi de la sală! La 45 de ani, Ioana se antrenează cu Alexander Florescu!

Ioana, văduva lui Nae Nicolae, lucrează din greu la sală cu Alexander Florescu, antrenorul vedetelor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Are 45 de ani însă este o adevărată bombă sexy. Ioana Geoană, văduva milionarului Nae Nicolae, a vrut să scape de câteva kilograme pe care le pusese pe ea la începutul acestui an iar vizitele la sală s-au tranformat într-o adevărată luptă pentru un corp perfect. Iar Ioana nu este deloc departe de obiectivul ei, având în vedere diferenţa de formă fizică faţă de acum câteva luni.

 

Cel care se ocupă de Ioana este Alexander Florescu, supranumit antrenorul vedetelor. Cei doi au devenit buni prieteni în ultimele luni.

Nae Nicolae a murit în 2013, într-un cumplit accident de tren. Milionarul a forţat bariera la o trecere la nivel cu calea ferată iar limuzina lui a fost strivită de tren în zona Pipera. Ioana a rămas singură cu trei copii şi a acuzat probleme financiare, mai ales că mulţi dintre cei pe care soţul ei i-a ajutat cu bani s-au dat ”loviţi”.

Galerie foto 
Citește și:

Cum vor sa o agate barbatii pe vaduva milionarului Nae Nicolae! Vezi ce raspuns uluitor le da Ioana!

Vaduva milionarului Nae Nicolae are cea mai tare piscina din Pipera! Ioana inoata intr-un bazin acoperit de un tavan plin cu beculete colorate!

Fiul lui Nae Nicolae se face fotbalist impreuna cu baiatul lui Adrian Minune! FOTO

Fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel! Alexandra stie cat este de sexy: „Frumusetea nu e totul, dar...”

Adevărul despre divorțul Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu face lumină: ”Nici nu se pune problema...” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies