Vedete

Valentin "Bruce" de la Exatlon si iubita, detalii incendiare despre povestea lor de dragoste. "Ne casatorim, dar inca nu am cerut-o in genunchi, cum trebuie". Cei doi sunt "deliciosi" impreuna VIDEO EXCLUSIV

Bruce de la Exatlon si iubita lui vorbesc despre casatorie. Cei doi au o fetita de sase luni.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Diana si Valentin "Bruce" de la Exatlon formeaza unul dintre acele cupluri pe care toata lumea le invidiaza. Sunt mereu veseli, plini de energie pozitiva, se completeaza si isi termina reciproc propozitiile. Este o incantare sa stai de vorba cu ei, mai ales cand deapana amintiri despre relatia lor speciala.

Ne-au povestit ca au intampinat mai multe obstacole, dar au trecut peste toate cu brio. Iar lunile in care au fost despartiti din cauza Exatlon-ului nu au fost o incercare atat de grea, spune Diana. Aceasta l-a asteptat si noua luni in tara pe Bruce, acum ceva timp, cand tanarul a fost plecat in SUA, cu un proiect de dans.

"Pe noi intotdeauna departarea ne apropie sentimental. El a mai fost plecat in SUA cu un proiect de dans, dar am rezistat si l-am asteptat. Acum, dupa Exatlon, ne-am inchis doua saptamani in casa si am comutat telefonul pe "mod avion" (rade)", a spus Diana.

Viata lui Valentin si a iubitei lui este din ce in ce mai frumoasa, interesanta si plina de surprize, principala "sursa" a fericirii si energiei fiind micuta Anya, fetita lor care le-a mostenit dinamismul.

Bineinteles ca nu ne-am putut abtine sa nu-i intrebam de ce nu s-au casatorit pana acum. Imediat, fostul concurent de la Exatlon a luat cuvantul.

"Nu am cerut-o inca oficial, adica nu m-am asezat in genunchi cum o cere traditia, dar vorbim mereu despre asta. Clar, ne vom casatori, asta se intelege, doar ca nu am adresat, oficial, marea intrebare", a spus protagonistul nostru.

"La un moment dat m-am gandit sa il cer eu pe el", a intervenit, amuzata, Diana.

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate