Valentina Pelinel e mai bogată cu un milion de dolari! Vezi cum a dat soţia lui Cristi Borcea lovitura în America! FOTO

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, e mai bogată cu un milion de dolari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan, C.I.

fara descriere

E clar că Valentina Pelinel e mai bogată cu un milion de dolari. Soţia lui Cristi Borcea a efectuat, recent, o tranzacţie imobiliară importantă, fiind vorba despre apartamentul ei din New York, pe care îl cumpărase în 2008, cu 975.000 de dolari. În acea perioadă, Valentina avea o carieră de fotomodel la New York şi locuia mai mult în America, unde era fotomodel. Ulterior, Pelinel s-a măritat cu Cristian Boureanu şi a revenit în ţară. (vezi ce a spus Valentina Pelinel după decesul Zinei Dumitrescu)

Citeste si: Borcea nu mai rezistă în închisoare! Afaceristul cere să fie eliberat de urgență! Fostul finanțator de la Dinamo află peste o săptămână dacă se întoarce acasă EXCLUSIV

Citeste si: Fosta soacră a lui Borcea, mesaj dur: ”Un guvern care pune mai presus pușcăriașii..”

Citeste si: Alina Vidican s-a pozat de ziua ei într-un Ferrari! Fosta nevastă a lui Borcea și-a schimbat look-ul FOTO

Valentina Pelinel e mai bogată cu un milion de dolari. Apartamentul este la etajul 21 al unei clădiri din Manhattan

Valentina şi-a închiriat apartamentul din New York cu 5.000 de dolari pe lună, după cum reieşea din declaraţiile de avere depuse de Boureanu. După divorţul de Boureanu, Valentina a rămas în ţară, mai ales că a devenit partenera de viaţă a lui Cristi Borcea, astfel că a ajuns destul de rar în SUA. În aceste condiţii, Pelinel a scos la vânzare apartamentul aflat la etajul 21 al unei clădiri din Manhattan, preţul cerut fiind de un milion de dolari. Apartamenul nu s-a dat, iar Valentina a decis să-l redecoreze, pentru a-l face mai atractiv pentru eventualii cumpărători.

fara descriere

Valentina Pelinel e mai bogată cu un milion de dolari. Agenţia imobiliară vrea un profit de 25%

De puţin timp, Valentina Pelinel e mai bogată cu un milion de dolari. Până la urmă, Valentina s-a decis să îl vândă unei agenţii imobiliare, primind milionul de dolari pe care l-a cerut. Anul trecut, agenţia a scos şi ea la vânzare apartamentul de 80 de metri pătraţi, pentru 1.250.000 de dolari. astfel că, în cazul în care s-ar face tranzacţia, s-ar alege cu un profit de 25%. Nici de data asta nu s-a găsit cumpărător, iar agenţia a mai lăsat din preţ. În prezent, pe site-urile de imobiliare din SUA, fostul apartament al Valentinei Pelinel este listat la 1.100.000 de dolari.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate