Vedete

Valentina Pelinel s-a dat de gol! La ce decizie a ajuns cu privire la viitorul ei şi a lui Cristi Borcea! Copiii sunt la mijloc

Valentina Pelinel, însărcinată în şapte luni, pare să fie mai fericită ca niciodată, mai ales că gemenele pe care de are în burtică se simt suficient de bine pentru a nu avea nicion fel de probleme.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai mult decât atât, într-o serie de declaraţii făcute în emisiunea celei mai bune prietene ale sale, Nasrin Ameri de la Antena Stars, Valentina a făcut o serie de dezvăluiri care ţin de intimitatea familiei sale.

"O să petrecem Crăciunul în familie. Am făcut un brăduţ roşu, aşa cum îmi place mie. Moşul o să vină încarcat cu daruri acum. (...) Mai am în jur de două luni. Undeva de mărţişor acolo (va naşte, n. red.). (...) Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (...) Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese", a spus Valentina Pelinel.
În altă ordine de idei, Valentina Pelinel a vorbit de ultimele şapte luni ale vieţii ei alături de Cristi Borcea şi de felul ei de a fi ca mamă. ”Eu sunt bine, sunt pe tocuri, fac sport, încă fac sport, sunt foarte ok. Mi-am dorit tare şi, chiar şi după Milan, mi-am dorit tare să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. Am văzut faţa doamnei doctor şi zice: interesant, sunt doi! M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Nume de cod: iubirea (n.r. între ea şi Cristi Borcea). Să ştii că înainte să fii mamă nu înţelegi copiii exact aşa cum ar trebui şi nici pe mame. Pe mine mă plictiseau discuţiile despre problemele copiilor. Mi-am dat seama că o mamă căreia îi pasă nu poate fi altfel, vorbeşte non-stop pe unde apucă. Eu arătam tuturor poze cu Milan. Ca mamă înţelegi", a declarat Valentina Pelinel.
 

Galerie foto  Urmatorul articol