Vărul lui Emi Pian sare în apărarea Biancăi Comănici și le distruge pe vloggerițele Reea și Tina! George Pian: ”Una din purcelușele Peppa a recunoscut că a făcut videochat”

George Pian sare în apărarea Biancăi Comănici, după ce fosta iubită a lui Livian a fost făcută praf de două vloggerițe celebre.

Autor: Radu Constantin

In articol:

George, vărul lui Emi Pian, le face praf pe vloggerițele Reea și Tina, pe motiv că acestea au criticat-o pe Bianca Comănici. George Pian spune că n-o cunoaște pe Bianca însă consideră că acesteia i se face o nedreptate atunci când e atacată pe motiv că a făcut videochat.

George Pian: ”V-a furat Bianca Comănici butelia?”

George Pian a prezentat un scurt video în care una dintre vloggerițe recunoaște că a făcut și ea videochat și spune că nu înțelege cum pot aceste fete să se ia de Bianca pentru un lucru pe care l-au practicat și ele.

”Nu știu cât tupeu au astea două să vorbească de Bianca Comănici, aia care a fost la Puterea Dragostei și care a fost cu Livian al lui Nelson. Au început să râdă de ea că a făcut videochat. Și ele, să mor eu, zici că sunt ”ciorbă de burtă” amândouă. Las un clip aici să vedeți cum una din purcelușele Peppa vorbește și recunoaște că a făcut videochat și revenim imediat!

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

După ce ați văzut acel videoclip luat de pe TikTok, eu vreau să le întreb doar atât: cum vă permiteți voi s-o faceți pe Bianca Comănici... că a făcut videochat, că vă e scârbă de ea... N-am nimic cu ea, nu mă interesează, dar ca idee așa: v-ați luat de ea într-un mod neplăcut. Ați jignit-o și ați făcut-o în toate felurile.

Voi când n-ați avut o situație financiară bună, până să fie Puterea Dragostei, să vă ridicați și voi și făceați videochat, cum a fost? S-a luat cineva de voi, v-a jignit cineva?(...)

V-a furat Bianca Comănici butelia? Vedeți-vă de viața voastră, nu mai judecați lumea. Nu știu cum puteți voi să râdeți când, de fapt, ați făcut același lucru”, a spus George Pian pe vloggul său.

Vărul lui Emi Pian, primul vlogger din familia Duduianu

Vloggerul George Pian a fost vărul lui Emi Pian însă spune că asocierea cu familia Duduianu este mai degrabă una întâmplătoare.

Pian spune că nu face parte din lumea interlopă și că toate ”păcatele” tinereții le-a plătit în fața judecătorului. Acum, George Pian este om de afaceri iar în timpul liber postează vloguri pe Youtube.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

George Pian intervine pentru Ștefan Ghe, noua senzație TikTok, după ce acesta a fost bătut și înjunghiat! Ofertă fabuloasă făcută de vărul lui Emi Pian ”fabulosului șeptar”?

Vărul lui Emi Pian rupe ”legea tăcerii”! ”A murit de la o glumă proastă! Azi nu se mai face dreptate cu pumnul, o s-o facă Dumnezeu”! Declarații în premieră!

Cine va prelua conducerea clanului după moartea lui Emi Pian!? Familia se pregătește de înmormântare, în timp membrii grupării pregătesc simultan o mare răzbunare? Primele...

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies