Vasile Geambazi va incasa 13 milioane de euro de la stat! El se ocupa de afacerile lui Gigi Becali cat timp acesta este inchis! 

Gigi Becali castiga milioane de euro in puscarie fara sa faca nimic!

Distribuie pe:

fara descriereAutoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor a emis primul titlu de plata prin care il despagubeste pe nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi. Prima suma pe care acesta o va primi este de 13 milioane euro. Aceasta este doar o mica parte din suma pe care o are de primit de la statul roman, in total 65 milioane euro.

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) anunta anul trecut ca Vasile Geambazi va primi 65 de milioane de euro drept despagubire pentru un teren, insa suma nu va fi platita intr-o singura transa, ci in cinci, intinse pana in 2019.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

In spatele acestei afaceri s-a aflat la început Gigi Becali. In 2006, el a cumparat drepturile litigioase pentru un teren situat în Voluntari, pentru care a platit un milion de euro. Trei ani mai tarziu, patronul Stelei a vandut drepturile litigioase nepotului sau, pentru 100000 de euro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate