Vedete

Vatmanul tramvaiului lovit de Mircea Lucescu în 2012: "Am primit ameninţări"

Marian Bartoc este vatmanul tramvaiului lovit de Mircea Lucescu în 2012.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Vatmanul tramvaiului lovit de Mircea Lucescu în 2012: "Am primit ameninţări"icon photo
 

Bărbatul angajat RATB a dezvăluit că antrenorul român nu l-a dat în judecată, deşi se astepta să o facă. Bartoc a mai povestit şi că a primit ameninţări.

„Mi-a lăsat un gust amar tot ce s-a întâmplat atunci. Atât a gândit dânsul, atât a putut. Presiunea a fost neaşteptat de mare, într-adevăr. Mă aşteptam să mă dea în judecată. Dacă ar fi făcut-o, aş fi câştigat, probabil, apoi i-aş fi cerut eu daune morale de un leu. Toată conducerea RATB-ului a fost alături de mine. Însă, n-a fost totul roz. Am primit ameninţări de la necunoscuţi. Nu ştiu de unde mi-au aflat numărul de telefon”, a spus vatmanul Marian Bartoc pentru Libertatea.ro.

Vatmanul tramvaiului lovit de Mircea Lucescu în 2012: "Am primit ameninţări"

În 2012, Mircea Lucescu a făcut accident de maşină. Aflat la volanul maşinii sale, antrenorul a vrut să întoarcă pe linia de tramvai şi a fost lovit din plin. Mircea Lucescu a fost rănit atunci, însă loviturile nu au fost grave.

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune