Vecinii criminalului din Bascov fac declarații înfiorătoare: „Avea necaz pe aia mică”. Ce cadou i-a făcut nepoatei sale, înainte să îi ia viața

Vecinii bărbatului criminal care și-a ucis familia au scos la iveală detalii importante în anchetă.

Autor: Simona Costache

In articol:

În urma investigațiilor amănunțite, s-a ajuns la concluzia că armele crimei au fost, de fapt, pietre de diferite mărimi și un ciocan, nu cuțit, așa cum s-a crezut inițial. Conform datelor acumulate până în acest moment, se crede că ar fi vorba de o crimă cu premeditare. 

Crima multiplă de la Bascov a șocant localnicii, dar și anchetatori, aceștia mărturisind că imaginile de la locul crimei au fost de-a dreptul terifiante. 

Ce spun vecinii criminalului?

Domnul Marinel, vecinul care a însoțit oamenii legii spre prinderea criminalului, a declarat că tot ceea ce i-a atras atenția a fost lătratul agresiv al câinilor în momentele în care criminalul era plecat.

Citeste si: Crimă șocantă în Bascov! Un bărbat și-a ucis familia, apoi a încercat să-și pună capăt zilelor. Printre victime se afla și un copil de 5 ani

Bărbatul a fost găsit de autorități cu un cuțit la el, dar și cu mâncare și haine de schimb. Inițial, s-a opus în momentul în care polițiștii au vrut să-l imobilizeze.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

„N-am auzit nimic decât câinii, erau alai acolo când el era plecat.

În final ne-am dus cu domnii polițiști prin curte pe la dânsul. Se ascundea pe un dâmb, aici, în salcâmi. Zice că avea un sac cu haine de schimb, mâncare cu el... Avea un cuțit și s-a opus când au pus mașcații mâna pe el, dar l-au imobilizat imediat.”

De asemenea, domnul Marinel a scos la iveală un detaliu neștiut până acum. Se pare că ar fi fost supărat pe nepoata sa pentru că nu purta un lănțic pe care chiar el i l-ar fi dăruit.

„Cică ar fi avut necaz pe aia mică pentru că i-ar fi făcut cadou un lănțic și nu îl purta.”

Se pare că boala psihică de care suferea îl făcea să fie lipsit de empatie chiar și față de membrii familiei sale. În urma anchetei ar fi ieșit la iveală că bărbatul care și-a ucis familia ar fi acumulat frustrări de-a lungul timpului, care au ieșit la suprafață într-un mod foarte violent.

„Din cauza bolii de care suferea, criminalul nu avea niciun fel de empatie, putea să atace pe oricine considera dușman”, a explicat și jurnalistul de investigație Sorin Ovidiu Bălan, conform Antena 3.

Citeste si: ,,Nu mă interesează de fetele dvs." Replica halucinantă dată de judecătorul din „cazul Caracal” în sala de judecată. Cine ar fi, Gheorghe Dincă, de fapt

„Noi îl știm de om liniștit”

O vecină de-a criminalului a relatat că l-a auzit pe bărbat plângând în jurul orei 16:00. L-a întrebat ce s-a întâmplat, iar acesta i-a răspuns că cineva i-a omorât familia. Inițial, femeie a crezut că cei 5 membrii ai familiei au murit din cauza unei scurgeri de gaze.

„Noi îl știm de om liniștit. Chiar dacă era bolnav nu a avut probleme, nici nu am auzit niciodată cu părinții să aibă probleme, să fie violent.”, a mai spus vecina criminalului din Boscov. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

În mintea criminalului. Ce a descoperit psihiatrul bărbatului de la Bascov care și-a omorât cele 5 rude: "Ferească Dumnezeu!"

Descoperire înfiorătoare despre masacrul din Bascov. Unde s-a refugiat criminalul, după ce și-a ucis familia

Cum au murit, de fapt, victimele de la Bascov? Medicul legist face lumină în acest caz: "S-au folosit pietre de diferite dimensiuni și obiecte tăietoare despicătoare"

Astăzi, 3 zodii trebuie să își vadă de treaba lor, căci certuri mari se anunță. Berbecii să nu se amestece în problemele altora

A murit o legendă! O mare cântăreață s-a stins din viață. Toată lumea i-a ascultat melodiile

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Prețurile locuințelor ar putea să scadă semnificativ. „Avem o domolire a creșterii la câteva procente an la an”

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies