Vedeta care a slăbit drastic la SURVIVOR! Cum arată acum concurenta care a renunțat la plăcerile culinare. ”Sincer? Muream să mănânc”

Concurenta la Survivor 2020 , care a topit kilogramele în timpul competiției, arată senzațional în prezent!

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

fara descriere

Ivana Icardi a devenit cunoscută în urma reality show-ului Big Brother, dar și după participarea ei la Survivor 2020. Tânăra a slăbit foarte mult, după ce a fost nevoită să renunțe la toate plăcerile culinare, în timpul emisiunii. Frumoasa blondină a dat jos nu mai puțin de 14 kilograme, de-a lungul competiției.

”Sincer? Muream să mănânc”, spunea blondina după Survivor.

Citeste si: De-a râsul-plânsul! Un copil de doi ani și-a încuiat mama pe balcon și s-a uitat la TV până au venit pompierii

Citeste si: Avocata lui Liviu Dragnea și-a pierdut motanul: ”Răspunde la numele de Khan. E foarte sperios!”

Citeste si: Descoperirea unor cercetători britanici: Noul coronavirus provoacă șase tipuri de COVID-19

Ivana a revenit la formele voluptoase

Ivana Icardi a revenit la formele pe care le avea înaintea competiției. Aceasta a recunoscut în nenumărate rânduri că a pierdut foarte multe kilograme și că-și dorea mereu să mănânce.

fara descriere

Să fiu sinceră? După ce am stat 3 luni fără să mănânc tot ce voiam, a fost inevitabil să-mi ceară corpul tot ce muream să mănânc și nu puteam. Poate am făcut-o de o manieră necontrolată. Aveam un corp mai stilizat, dar într-o lună și jumătate am revenit la corpul meu dintotdeauna. Am recuperat toate kilogramele pierdute și chiar mai mult... dar mâncarea de care m-am bucurat nu are preț”, a povestit Ivana. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate