Vedeta tv Oana Turcu a fost logodita 8 ani cu Vlad Hogea, deputatul ucis de un infarct, la doar 37 de ani! "Ma intreb de ce l-a luat Dumnezeu atat de repede..."

O veste fulgeratoare a zguduit, sambata, lumea politica romaneasca. La numai 37 de ani, Vlad Hogea, deputat vreme de 8 ani, dar si scriitor si moderator tv, a decedat in urma unuui infarct.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereDeputatul Vlad Hogea a murit, sambata, la doar 37 de aniUn destin cu adevarat tragic, cata vreme Vlad Hogea se casatorise in 2013 si abia devenise tatal unei fetite, acum cateva luni.
Potrivit informatiilor aparute, deputatul Vlad Hogea ar fi coborat sa isi ia o carte din biblioteca aflata la subsol, cititul fiind marea pasiune a vietii sale. Barbatul a fost gasit fara suflare in fata locuintei. Cei care l-au cunoscut, spun despre Hogea ca a fost un erudit al politicii si printre cei mai bine pregatiti tineri politicieni din Romania.

fara descrierefara descriereCe nu se stie insa este faptul ca, vreme de 8 ani, Vlad Hogea a fost logodit cu Oana Turcu, vedeta tv si femeie de afaceri din industria frumusetii. "A fost o relatie frumoasa, inceputa cand amandoi erau la Iasi, iar Hogea era invitat permanent la emisiunile televiziunii locale pe care o conducea Oana Turcu. Relatia lor, doi oameni ambitiosi si talentati, a durat pana in ianuarie 2007, cand s-au despartit si Oana Turcu l-a cunoscut pe Cristian Brancu in studiourile Antenei 2", ne-a povestit un apropiat al deputatului care a avut ocazia sa il cunoasca in perioada in care a format un cuplu cu Oana Turcu.fara descriereOana, in 2007, pe vremea cand forma un cuplu cu deputatul Vlad Hogeafara descrierefara descriereScria, la acea vreme, publicatia ieseana "Buna ziua Iasi"fara descriereUn articol din presa ieseana, 2007, care descria relatia Oanei cu Vlad Hogeafara descriereOana are azi o familie superba si fericita alaturi de Cristian Brancu si de fiul lor, Teddy

Profund afectata de disparitia unui om de calitate, cu care a avut momente importante in viata, Oana Turcu a scris pe pagina ei de F acebook: "Astazi, un om tanar si o minte minunata a plecat dintre noi la varsta nedrept de frageda. 38 de ani! Vlad Hogea a fost un om de o rara noblete sufleteasca si de un devotament si o curatenie morala prea mare pentru vremurile in care traim. Romania a pierdut unul dintre cei mai frumosi luptatori ai ei pentru identitate. Ii multumesc pentru atat de multe momente din aceasta viata si ma intreb de ce l-a luat Dumnezeu atat de repede. Poate pentru ca ii vrea pe cei buni langa el. Familia noastra adreseaza condoleante sotiei si fiicei sale! Dumnezeu sa-l ierte!".

Vlad Hogea era, pe langa un politician cu viitorul in fata si un scriitor cu patru carti publicate la activ: "Dictatura nulitatilor", "Natiunea - eterna iubire", "Antologia pamfletului romanesc - vol 1 si 2" si "Nationalistul".

fara descriereAsta a scris Oana Turcu pe Facebook

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate