Vedetele cu cele mai multe implanturi de silicon! Nici ele nu mai ştiu de câte ori s-au operat DEZVĂLUIRI

S-au împrietenit peste măsură cu doctorul estetician şi s-au transformat. Multe vedete arătau în urmă cu ani de zile foarte diferit faţă de cum sunt acum. Ba silicoane, ba acid în buze, ba în posterior, vedetele de la noi fac schimbări peste schimbări.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Operaţiile estetice sunt, probabil, unele dintre cele mai simple metode de a ieşi în evidenţă, vedetele de la noi punând accentul pe felul în care arată şi căutând să fie cât mai senzuale pentru ca succesul pe care îl au în rândul bărbaţilor să poată fi transformat, cât mai rapid, în contracte cât bănoase.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care a devenit dependentă de operaţiile estice şi ajunge foarte des pe mâna medicului.

La nivelul trupului, Mihaela Rădulescu şi-a făcut o intervenţie de mărire a bustului, şi-a pus silicoane şi şi le-a schimbat de cel puţin trei ori. Acestea nu sunt, însă, singurele operaţii. La nivelul feţei este complet schimbată. Vedeta are pomeţii foarte pronunţaţi, sprâncenele ridicate şi pielea întinsă. S-a transformat total de când a devenit divă de Monaco.

Nici Bianca Drăguşanu nu mai este la fel de naturală ca atunci când a apărut pentru prima dată la tv. Vedeta are mai multe operaţii estetice pe care le-a recunoscut de fiecare dată şi, de-a lungul timpului, a fost ironizată pentru că ar fi ”femeia de plastic”. Nu s-a ferit şi le-a dezvăluit pe toate. Unele le-a făcut de nevoie, mai ales pe cele de la picioare, iar altele de plăcere. Are silicoane, nasul modificat şi alte mici schimbări.
Vica Blochina nu se lasă nici ea mai prejos, ea operându-şi sânii de cel puţin două ori, iar apoi a suferit alte intervenţii, suficient de multe pentru a le pierde şirul, în diverse alte locuri, în

special la nivelul feţei.
Daniela Crudu pare şi ea o obişnuită a cabinetelor medicilor esteticieni, ea suportând nu mai puţin de trei operaţii de implanturi mamare.
Beyonce de România dă orice limite peste cap. După ce şi-a modificat posteriorul şi sânii aceasta a avut foarte multe probleme care i-au pus viaţa în pericol. Silicoanele au adus-o în pragul disperării, iar durerea a fost îngrozitoare după cum ea a afirmat.
La unul dintre sâni a avut o infecţie, iar mamelonul i s-a necrozat şi a căzut. Cu toate acestea vrea să ajungă din nou la esetician pentru a-i reface bustul, semn că nu s-a lecuit.
Ce să mai spunem despre Simona Traşcă, care are 11 intervenţii estetice, patru fiind chiar la nas? Focoasa blondină a dat pe spate valuri de bărbaţi şi, cu siguranţă, nu se va opri aici, mai ales că silicoanele le-a schimbat deja de vreo cinci ori.

Nici Loredana Chivu nu se poate plânge că nu e o prietenă ale medicilor esteticieni, ea suferind cel puţin patru intervenţii la nivelul sânilor, acum lăudându-se cu un bust de invidiat şi ca mărime, şi ca ”poziţionare”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu, atac la divele care îşi fac operaţii estetice: ”De unde Doamne fereşti aţi apărut toate cu formele astea de desene animate?”

Prima soţie a lui Adrian Sârbu sare în apărarea Loredanei Groza: ”Am văzut la un post tv o denigrare la adresa Loredanei, cum că operaţiile estetice nu o mai fac să semene cu..”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Alertă meteo ANM! Avertismentul meteorologilor pentru România! Prognoza meteo de astăzi

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

De ce se îngraşă bărbaţii după ce se căsătoresc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies