Vedetele din România, din ce în ce mai panicate de pandemia de coronavirus. Jojo, apel disperat: „Mi-e frică. Am doi copii mici acasă..”

Jojo este sperită de situația de criză din lume. Actrița face un apel disperat către următiorii ei. Aceasta îi îndeamnă să rămână izolați, pentru că doar așa vom putea învinge pandemia de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

fara descriere

Jojo, apel disperat către toți românii

Pe numele său real, Cătălina Grama, a mărturisit că de fiecare dată când pune piciorul afară din casă simte teamă, atât pentru ea, cât și pentru familia ei. Cu toate că poartă mască și mănuși, vedeta este extrem de speriată de faptul că s-ar putea infecta.


In articol:

Dacă ai grijă de tine, ai grijă de toți ceilalți. Dacă te protejezi pe tine, îi protejezi pe ceilalți. Încă văd oameni care ies cu copiii cu bicicletele la plimbare pe străzi. Încă văd oameni care intră fără mănuși la cumpărături și ating alimentele pe care noi ceilalți le luăm în urma lor și le ducem acasă copiilor noștri. Încă văd oameni care refuză să păstreze distanța la coadă la casa de marcat. Încă văd oameni care fac bășcălie pe tema asta.

Citeste si: ”Bombardierii” se plâng că la izolare ”e mai rău ca la pușcărie! Manea de carantină cu blesteme și miel la proțap

Citeste si: Arthur de la Ceptura, coșmar în autoizolare! Soția lui a făcut febră mare, tușește și nu se poate ridica din pat! În plus, Ramona este epileptică și nu mai are medicamente

Citeste si: Pandemia de coronavirus a anulat petrecerea pe care Andreea Esca a așteptat-o cu sufletul la gură! Soțul vedetei a împlinit 50 de ani! Vezi ce mesaj i-a trimis Esca lui Alexandre Eram!

Nu suntem prizonieri acasă, suntem în siguranță acasă. Și da, trebuie să ne protejăm când ieșim, ca să-i protejăm atât pe cei din familia noastră, cât și pe ceilalți. Este o perioadă în care trebuie să fim mai uniți decât oricând în gândire și în fapte.

fara descriere

Hai să ne gândim că dacă atingem fără mănuși alimentele sau diferitele pachete sau obiecte din supermaketuri îi expunem pe toți ceilalți din jurul nostru unui risc care nu merită asumat, mai ales într-o perioadă ca asta. Hai să facem cumpărăturile responsabil și în rest să stăm acasă.

Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor. Asta e opinia mea. Eu ies cu frică la cumpărături. Frică, da, pentru că alți oameni nu se protejează și pentru că am doi copii mici acasă”, a scris Jojo pe pagina personală de Instagram.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate