Vedetele se mută din buricul târgului, în zone limitrofe! Ce argumente au!

Autor: Amalia Florea

In articol:

Tendinţa de a se muta din oraşele aglomerate şi agitate în zone mai liniştite se poate observa şi în cazul vedetelor, multe dintre acestea alegând să se mute în zone limitrofe ale capitalei.

Un astfel de proces este destul de complicat pentru oricine, mai ales pentru persoane cu un program atât de încărcat cum este cel al vedetelor. Prin urmare, există un sector de activitate, de relocari locuinte, care este dezvoltat astfel încât să vină în ajutorul celor care se afla într-o astfel de situaţie şi care doresc să apeleze la ajutor specializat.

Ce vedete au ales să se mute din oraşele aglomerate?

Foarte multe vedete din România au ales să se mute la casă, în zone limitrofe ale capitalei sau chiar în zone rurale. Dintre acestea, se poate observa că cele mai multe sunt persoane publice care au copii, motiv pentru care şi nevoia de linişte şi spaţiu.

Printre vedetele care au luat această decizie se afla Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, care are 3 copii. Aceasta a ales o zonă situată la numai câteva minute de Bucureşti, dar care se afla printre preferatele vedetelor, Snagov.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

De asemenea, Marius Moga şi soţia sa, Bianca, s-au mutat în casa visurilor lor, situată în Cernica, iar locuinţa lui Dorian Popa este la fel de celebra cum este şi proprietarul acesteia. Vila modernă şi de lux este situată în Domneşti, o localitate din apropierea capitalei.

Dacă în cazul celor mai tineri transportul lucrurilor la nouă locuinţă nu reprezintă o provocare foarte mare, în cazul familiilor cu copii, un astfel de proces este destul de complex. Motiv pentru care trebuie organizat foarte minuţios, iar ajutorul pe care o firmă de mutări de mobilă îl poate oferi este foarte preţios.

Cum pot ajuta firmele de mutări mobila?

În general, aceste firme oferă o mulţime de servicii, foarte utile în orice proces de mutare, de la relocări naţionale sau chiar internaţionale de locuinţe, până la

asigurarea materialelor necesare pentru împachetarea şi ambalarea lucrurilor.

Astfel că, pe lângă transportul propriu-zis al mobilierului de la o adresă la alta, o astfel de firma poate ajuta clienţii la pregătirea lucrurilor pentru mutare, precum şi la efectuarea curăţeniei înainte sau după mutare.

De exemplu, membrii echipei unei firme de mutări mobila se pot ocupa cu demontarea pieselor de mobilier, transportarea şi montarea acestora în nouă locuinţă, în camerele indicate de proprietar.

Care sunt principalele motive pentru care aceste firme sunt preferate de vedete?

Serviciile oferite de o astfel de firma nu sunt dedicate numai persoanelor publice sau vedetelor, oricine are nevoie de ajutor la mutare putând să apeleze la acestea. Iar motivele pentru care foarte mulţi oameni decid să contracteze astfel de servicii sunt foarte multe.

Printre cele mai importante motive, care au fost sintetizate de MoveOut.ro, se regăsesc şi următoarele:

  • realizarea mutării rapid şi eficient – datorită experienţei pe care o are, o firmă specializată în transportul de mobilier poate garanta că întregul proces de mutare va fi realizat într-un timp cât mai scurt şi într-un mod eficient;
  • garanţie pentru obiectele transportate – toate firmele din domeniu încheie contracte prin care garantează că lucrurile vor ajunge la destinaţie în cea mai bună stare;
  • pot fi contractate şi servicii conexe, cum ar fi curăţenia înainte şi după mutare.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies