Verişoara Anastasiei, mărturisiri halucinante: ” Avea probleme psihice. Părinţii lui au confirmat!”

Încep să iasă la iveală detalii halucinante despre viaţa Anastasiei Cecati, cântăreaţa înjunghiată mortal de soţul ei. Verişoara ei a rupt tăcerea şi a oferit detalii incredibile despre soţul acesteia.

Autor: T.S.
 
În cadrul unui interviu, verişoara Anastasiei a dezvăluit că bătăile au început înainte de nuntă şi, mai mult de atât, ea a spus că bărbatul ar fi avut probleme psihice. 
 

 

"Ea a aflat că el a stat în spitalul de nebuni, că are probleme psihice şi părinţii lui au confirmat lucrul acesta.
La telefon îmi spunea că îi este frică pentru copil şi că n-ar vrea să se apropie de el. Ar vrea să vadă fata, să îl lase să o viziteze, dar nu când e singură, să fie cu cineva,  să fie în siguranţă. I-a mai dat o palmă înainte de nuntă cu o săptămână, iar ea a tăcut şi l-a iertat pentru că el i-a jurat că nu o mai face niciodată. Am întrebat-o de ce ţi-a dat palma aia şi ea a zis aşa: Am pregătit cina şi voiam să mâncăm împreună şi m-a refuzat, a zis că are treabă de făcut, să mănânc singură. Şi atunci nu am mâncat nici eu, s-a supărat, a venit şi mi-a dat o palmă. În octombrie s-a întors la soţia lui, ceva nu a mers bine atunci şi i-a rupt piciorul şi mâna. Anastasia nu mai era cu el, ea a născut singură fetiţa, a fost doar cu mama mea şi mama ei"
, a spus verişoara Anastasiei Cecati
în cadrul unei emisiuni TV.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies