Veste bună pentru pensionari. Este vorba despre majorarea pensiilor

Eugen Teodorovici îi sfătuiește pe pensionari să nu își facă griji în ceea ce privește majorarea pensiilor. Acesta speră ca Guvernul „să nu repete aceeași greșeală pe care au făcut-o alții în 2010”.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Veste bună pentru pensionari. Este vorba despre majorarea pensiilor

Eugen Teodorovici, despre majorarea pensiilor

Eugen Teodorovici îi asigură pe pensionarii români care aşteaptă majorarea din toamnă că pot să stea liniștiți, întrucât chiar dacă Guvernul umblă la diferite formule şi ia la rectificare în calcul reducerea banilor necesari pentru asigurarea de la 1 septembrie a creşterii cu 40% a punctului de pensie, în momentul în care aceasta va ajunge în Parlament va fi modificată astfel încât să se asigure acea creștere.


In articol:

Citeste si: Clujeancă amendată de Poliția Locală după ce l-a criticat pe primar pentru măsruile luate în plină pandemie de coronavirus: „Libertatea de exprimare nu se află printre drepturile restrânse”

Citeste si: Donald Trump este în doliu. A fost răpus de coronavirus. Vestea a căzut ca un trăsnet

Citeste si: Cum vopsesti oua de Paste. 5 greseli frecvente pe care le faci cand vopsesti ouale de Paste

"Vreau să spun, ca să fie foarte clar pentru cei care ne urmăresc: pensionarii să stea liniştiţi. Chiar dacă actualul guvern umblă la diferite formule şi ia la rectificare în calcul reducerea banilor necesari pentru asigurarea de la 1 septembrie a creşterii cu 40% a punctului de pensie, în Parlament, rectificarea bugetară când va ajunge, rectificarea bugetară va fi modificată astfel încât promisiunile şi legea astăzi cum prevede ea, să se asigure această creştere a punctului de pensie de la 1 septembrie şi a alocaţiilor de la 1 iunie, aşa cum au fost ele votate în Parlament.

Veste bună pentru pensionari. Este vorba despre majorarea pensiilor

Pentru că bani se pot face rost, iar actualul guvern sper să nu facă aceeaşi greşeală pe care au făcut-o alţii în 2010, să reducă din venituri, pentru că efectele negative sunt în lanţ. Se pot găsi alte măsuri şi soluţii, dar nu tăieri de venituri", a spus Eugen Teodorovici, la România TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate