Veste mare pentru fanii MPFM! Doi dintre cei mai iubiți concurenți au devenit părinți! Prima fotografie cu bebelușul

Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu (MPFM) au devenit părinți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Veste mare pentru fanii  Mireasă pentru fiul meu (MPFM)! Nicoleta și Cătălin au devenit părinți! Prima fotografie cu bebelușul


In articol:

Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu (MPFM) au devenit părinți. În urmă cu doar câteva zile fosta concurentă a adus pe lume primul copil al celebrului cuplu, un băiețel. Cei doi tineri sunt mai fericiți ca niciodată și, dacă până acum au evitat să-l arate pe micuț, azi, de 1 iunie, au publicat pentru fanii lor primele imagini cu bebelușul.

Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu (MPFM) s-au cunoscut în emisiune, s-au îndrăgostit și nu a durat mult până când amândoi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. În umră cu câteva luni ei și-au unit destinele și în mod oficial, iar acum în familia lor a apărut și al treile membru, un copil mult dorit de cei doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale.

Veste mare pentru fanii  Mireasă pentru fiul meu (MPFM)! Nicoleta și Cătălin au devenit părinți! Prima fotografie cu bebelușul

Nicoleta de la Mireasă pentru fiul meu (MPFM) a publicat pe pagina ei o fotografie în care apar soțul ei și fiul lor. „Sufletul și viața mea”, a scris ea în derptul imaginii. Câteva ore mai târziu, și Cătăln de la Mireasă pentru fiul meu a publicat o nouă fotografie cu nou-născutul. „Viața și inima mea”, a scris el pe internet, spre marea bucurie a fanilor și a telespectatorilor emisiunii, dar și a apropiaților. 

Veste mare pentru fanii  Mireasă pentru fiul meu (MPFM)! Nicoleta și Cătălin au devenit părinți! Prima fotografie cu bebelușul

Citeste si: Gabriela Cristea este în culmea fericirii. I-a dat vestea cea mare lui Tavi Clonda chiar de 1 Iunie. Ce a scris vedeta pe Internet?

Citeste si: O concurentă de la Insula iubirii s-a cuplat cu un concurent de la Puterea Dragostei! „Mai bine decât Andreea Pirui!”

Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu (MPFM) sunt în al nouălea cer 

„Când mi-am văzut băiețelul pentru prima dată, nu pot descrie în cuvinte ceea ce am simțit, este ceva unic, ceva ce nu poți simți foarte des în viață. Soțul meu este cel mai fericit, este grijuliu, atent și foarte implicat în creșterea puiului nostru. Se dedică total pentru noi, pentru viața noastră de familie care acum este împlinită”, a declaratat tânăra mămică pentru Spynews.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate