Veste mare pentru primul soț al Marianei Bitang! Vezi cum a ajuns Viorel antrenor la lotul național de natație FOTO

Viorel Bitang este primul soț al Marianei Bitang, celebra antrenoare de gimnastică, în prezent căsătorită cu Octavian Bellu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Viorel Bitang este primul soț al Marianei Bitang, celebra antrenoare de gimnastică, în prezent căsătorită cu Octavian Bellu. Până să se mărite cu Bellu, Mariana a fost căsătorită o bună perioadă cu Viorel Bitang, un reputat profesor și antrenor de natație din Arad, de la care a păstrat și numele care a făcut-o cunoscută. Cei doi au împreună un băiat, pe Andrei, la un moment dat iubitul Sandrei Izbașa.

Citeste si: Sandra Izbașa împlinește astăzi 29 de ani! Ce sexy pozează marea campioană

Citeste si: Ce sexy e Asiana Peng! Fosta gimnastă s-a fotografiat cu mașina ei FOTO

În vârstă de 63 de ani, Viorel Bitang a avut parte recent de o mare bucurie, o sportivă pregătită de el câștigând la campionatele naționale un număr de 8 medalii. Drept consecință, primul soț al Marianei Bitang a fost inclus ca antrenor în staff-ul tehnic al lotului național de natație. 

fara descriere

”Înotătoarea Andreea Popescu, legitimată la CSM Arad, s-a întors de la Miercurea Ciuc, unde au avut loc zilele trecute Campionatele Naţionale în bazin scurt (25 de metri), cu opt medalii! Sportiva pregătită de Viorel Bitang a obţinut următoarele performanţe: aur la junioare, argint la tineret şi bronz la senioare, în proba de 50 de metri bras, aur la junioare şi tineret şi bronz la senioare, la 100 de metri bras şi aur la junioare şi argint la tineret, plus un loc 4 la senioare, la 200 de metri bras. Andreea Popescu, junioară ca şi vârstă, a încheiat competiţia cu un bilanţ de opt medalii, dintre care patru de aur, două de argint şi două de bronz. Sportiva arădeană s-a ales cu o bursă din partea Comitetului Olimpic Sportiv Român, iar antrenorul ei, Viorel Bitang, a fost inclus în staff-ul tehnic al lotului naţional”, a notat site-ul csmarad.ro. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate