Vedete

Veste proasta pentru Cheloo! Paolo Lagana pregateste un scenariu despre anii petrecuti in Romania!

Paolo Lagana, concurentul de la show-ul de talente pe care Cheloo l-a jignit doar pentru ca avea o orientare sexuala diferita, si-a schimbat numele si lucreaza in industria cinemtografica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Veste proasta pentru Cheloo! Paolo Lagana pregateste un scenariu despre anii petrecuti in Romania!icon photo
Paolo Lagana a devenit, mai nou, Fdaeji si in prezent locuieste la Berlin. El a fost, totusi cooptat in cateva proiecte cinematografice romanesti, cum ar fi productia „Touch Me Not”, in care joaca alaturi de Adina Pintilie. In ultimul an, Fdaeji apare ca membru a doua festivaluri de film destinate comunitatii LGBT din Bucuresti (noiembrie 2015) si Tel Aviv (mai 2016).
Veste proasta pentru Cheloo! Paolo Lagana pregateste un scenariu despre anii petrecuti in Romania!

Vestea proasta pentru Cheloo este ca fostul sau concurent pregateste un scenariu de film inspirat din experienta sa personala in Romania. Este foarte posibil ca episodul de la XFactor sa aiba rolul sau in scenariul italianului. Paolo Lagana, alias Fdaeji, a stat 5 ani in Romania, intre 2009 si 2014.

 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune