Veste proastă pentru Gabriela Cristea! Câștigurile vedetei sunt verificate de ANAF

Câștigurile Gabrielei Cristea sunt verificate de ANAF, care i-a trimis o notificare.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Câștigurile Gabrielei Cristea sunt verificate de ANAF, care i-a trimis o decizie de impunere. Numele ei se află pe o listă întocmită de Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice. 

”În temeiul art. 47 alin.(4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”,  se arată în anunțul colectiv din 9 iunie 2020.( vezi cum s-a pozat Gabriela Cristea la piscină)

Citeste si: Gabriela Cristea, urare speciala pentru fiica sa! Iata ce mesaj frumos i-a dedicat vedeta la prima ei zi onomastica!

Citeste si: Moștenirea lui Marcel Toader, SFÂȘIATĂ în bucăți! Bătaie incredibilă pe apartamentul în care a locuit fostul soț al Gabrielei Cristea

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme? Ce dietă minune a urmat vedeta? EXCLUSIV!

În dreptul numelui Gabrielei Cristea este scris „Decizie de impunere anuala 11-11-2019”. În ultimii ani, ANAF a trimis decizii de impunere pentru diferenţele din impozitul pe venit şi contribuţiile la pensii şi sănătate calculate retroactiv. WOWbiz.ro a dezvăluit recent că o firmă a cerut executarea silită a Gabrielei Cristea, în două procese diferite. Primul dosar a fost înregistrat pe 15 februarie 2019, iar al doilea pe 23 iunie 2019.

ambele având ca obiect „încuviinţare executare silită”. În ambele dosare, Gabriela Cristea a avut calitatea de "debitor", în timp ce "creditor" a fost o firmă specializată în recuperarea de creanţe.

Câștigurile Gabrielei Cristea sunt verificate de ANAF. A câștigat procesele de executare silită

“Respinge ca neîntemeiată cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul B.E.J. „Şerbănescu Valeriu” în dosarul de executare silită nr.

321VS/2019, privind pe creditorul INVESTCAPITAL LTD şi pe debitoarea CLONDA (fostă CRISTEA) DOINA GABRIELA. Cu drept de apel pentru creditoare în termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Dată în camera de consiliu şi pronunţată azi, 25.02.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei de judecată.”, a fost verdictul judecătorilor, favorabil Gabrielei Cristea, în primul proces.

La fel s-a întâmplat şi în celălat dosar:  “Respinge, ca neîntemeiată, cererea. Cu apel în 15 zile de la comunicare pentru creditoare. Cererea şi motivele de apel se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea solutiei la dispozitia părtilor prin mijlocirea grefei instantei, astăzi, 28.06.2019”. Firma specializată în recuperarea de creanţe nu a depus apel în nici unul din cele două dosare.

Câștigurile Gabrielei Cristea sunt verificate de ANAF. Ea și Tavi Clonda au datorii de 35.000 de euro

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt datori la bancă, după ce s-au împrumutat în acelaşi timp. Pe 17 februarie 2017, Gabriela Cristea a semnat un contract de credit şi ipotecă mobiliară, împrumutând de la bancă suma de 89.900 de lei (aproximativ 20.000 de euro la cursul din acea perioadă).

Gabriela Cristea a garantat cu contul  deschis la bancă, dar şi cu veniturile sale lunare. Tot pe 17 februarie, şi tot la aceeaşi bancă, Tavi Clonda a făcut un credit de 67.500 de lei (aproximativ 15.000 de euro), garanţiile fiind aceleaşi ca şi în cazul Gabrielei Cristea, contul şi veniturile. Astfel, cei doi s-au îndatorat dintr-un foc cu 35.000 de euro la instituţia bancară.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea nu-l iartă pe Marcel Toader nici la 11 luni de la moarte! Vedeta, vorbe grele despre fostul soț: ”Mi-a furat toți banii”

De câți ani lucrează Gabriela Cristea în televiziune? Este una dintre cele mai bine plătite, dar în prima parte a carierei banii ei stăteau la soț

Cum a apărut Gabriela Cristea pe rețelele de socializare. Fanii au crezut că nu văd bine

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Medicamentul minune care pune capăt pandemiei! Milioane de oameni îl vor primi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies