Veste șoc în fotbalul românesc! Gică Popescu și-a dat demisia! Motivul ar fi "un rahat de poză" în care apare alături de Burleanu

Gică Popescu și-a dat demisia din Comitetul de Organizare al Euro 2028 și al Mondialului din 2030. Motivul ar fi o poză în care apare alături de Burleanu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Decizia vine după ce o poză în care apărea alături de Burleanu a fost publicată în mass-media

"Nu există un dialog apropiat. Ce cred colegii mei din Generația de Aur? Nu știu, întreabă-i! Credeți ce vreți, dar n-ați fost în pielea mea! Nu știți ce e în sufletul meu! Nu răscoliți un episod dureros pentru mine și vă cer să nu faceți aprecieri după un rahat de poză. Nu vă doresc să trăiți ce am trăit eu", a declarat Gică Popescu pentru Libertatea.

"Sunt surprins de această decizie fiindcă în primul rând nu există o comisie sau un comitet de organizare pentru Campionatul Mondial din 2030 sau pentru Campionatul European din 2028.

E decizia lui, nu pot eu să comentez. A explicat de ce a făcut acest lucru? Cred că el e cel mai în măsură să vă explice de ce a luat această decizie", a declarat Razvan Burleanu, conform Telekom Sport.

Sursa foto: Libertatea

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate