Veste tragică în showbiz. A murit Nicu Maharu!

Veste tragică în showbiz. Nicu Maharu, cel supranumit "Regele petrecerilor", a murit azi-noapte, la ora 03:30.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

”Drum bun Maharule in noul tau drum”, ”Dumnezeu să-l ierte un mare caracter Nicu Maharu”, ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace Om cu un caracter frumos ne mai intanlit vreodata”, ”Nu te vom uita niciodata Respect Nicu Maharu”, ” Dumnezeu sa te odihneasca in pace nicule ! Sa ai grija de noi toți de acolo de sus ! Ai fost și vei rămâne o legenda !o sa rămâi mereu in amintirea noastră . Dumnezeu sa te aibe in paza lui ”, ”A murit Nicu Maharu , un bun prieten si un om de milioane. Condoleante drag prieten si nu te vom uita niciodată cei care te am cunoscut. Ai fost o legendă vie în Capitală. Nu pot să cred că ai plecat de printre noi. Ai lasat durere imensă pentru cei care te au cunoscut personal. Sa iti fie țărână ușoară, Dumnezeu sa te odihnească în pace”, ”Dumnezeu să-l odihnească în pace pe bunul meu prieten Nicu Maharu”, ”DRUM BUN… prietenul meu…18 ani de prietenie, cele mai frumoase amintiri..”, au fost câteva dintre reacțiile prietenilor pe pagina de Facebook a lui Nicu Maharu.

Nicu Maharu a fost cel mai cunoscut în showbiz pentru relația cu Simona Sensual.

Suferise un atac cerebral

Nicu Maharu suferise nu cu mult timp în urmă un accident vascular cerebral. Atacul i-a adus o paralizie temporară pe partea dreaptă. Totodată, Nicu Maharu suferea de cancer. 

Un apropiat al lui Nicu Maharu mărturisea la finalul anului trecut că se credea că Nicu Maharu nu va mai apuca sărbătorile de iarnă. Le-a apucat, însă iată că acum "Regele petrecerilor" s-a stins din viață.

”Are patru tumori cerebrale. Nu mai poate ridica una dintre mâini. Se zice că nu mai apucă sărbătorile de iarnă”, declara unul dintre prietenii lui Nicu Maharu la finalul lui 2018.

Nicu Maharu era în perioada lui de glorie un obișnuit al petrecerilor, care, uneori, țineau și mai multe zile.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate