Veste trista pentru fanii Formula 1! Un campion mondial a anuntat ca se retrage

Pilotul german Nico Rosberg, noul campion mondial la Formula 1, şi-a anunţat retragerea din activitate. În vârstă de 31 de ani, Rosberg şi-a explicat decizia prin intermediul unei scrisori pe pagina personală de Facebook.

novalue
Autor: I.M.D.

"În cei 25 de ani de curse, visul meu, singura mea mare dorinţă a fost să devin campion mondial în Formula 1. Cu toată munca, sacrificiile, acesta a fost ţelul meu. Şi acum l-am atins! Mi-am urcat muntele, sunt pe vârf şi totul pare perfect. (Premiu special pentru campionul mondial care in trecut si-a riscat viata in Afganistan)

Când am câştigat cursa de la Suzuka, iar destinul câştigării titlului se afla numai în mâinile mele, am început să simt presiunea cu adevărat şi am

început să mă gândesc la încheierea carierei, dacă reuşeam să devin campion mondial.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

La Abu Dhabi, duminică dimineaţă, am ştiut că aceea putea fi ultima mea cursă, iar acel sentiment mi-a eliberat capul de gânduri înainte de start. Am vrut să mă bucur de fiecare secundă a acelei experienţe, ştiind că ar putea fi pentru ultima dată. Apoi s-au stins luminile şi am avut cele mai intense 55 de tururi din viaţa mea. Am luat decizia (n.r. de a se retrage) luni seară. După ce am reflectat o zi, primele persoane cărora le-am transmis asta au fost Vivian şi Georg (n.r. Georg Nolte, membru al echipei lui Nico), urmaţi de Toto", scrie Nico Rosberg într-o postare pe contul oficial de Facebook.

Nico Rosberg a obţinut primul titlu de campion mondial din carieră pe 27 noiembrie cand a castigat locul doi în Marele Premiu de la Abu Dhabi, după ce în sezoanele 2014 şi 2015 a încheiat pe locul 2.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies