Veste URIAȘĂ pentru Corina Dănilă! După ani de procese cu banca, vedeta tv are șanse să câștige în instanță EXCLUSIV

Corina Dănilă (48 de ani) și-a pierdut casa în 2012, în favoarea băncii, după ce nu a mai putut plăti ratele la un credit substanțial, luat în franci elvețieni.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Corina Dănilă (48 de ani) și-a pierdut casa în 2012, în favoarea băncii, după ce nu a mai putut plăti ratele la un credit substanțial, luat în franci elvețieni. Pe când formau un cuplu, prezentatoarea tv Corina Dănilă și Norris Măgeanu au făcut un credit uriaș, de 1,7 milioane lei (458952 franci elvețieni), bani cu care au garantat achiziționarea unei vile cu etaj într-o localitate de lângă București.

Citeste si: Veste cruntă pentru Corina Dănilă! Vedeta este în doliu: „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, nea Ioane...”

Citeste si: Corina Dănilă e mai sexy ca niciodată! Vedeta de televiziune va împlini 48 de ani în curând! FOTO

Din păcate pentru ei, în 2012, ca urmare a devalorizării galopante a francului elvețian, cei doi - deja separați - nu au mai putut achita ratele, banca intrând în posesia vilei. Deși avea atunci șanse foarte mici de reușită, Corina Dănilă și-a făcut datoria și a atacat ani la rândul în instanțe hotărârea favorabilă creditorilor, sperând într-o minune. Toamna trecută, însă, după mai multe înfrângeri, instanțele i-au acceptat recursul în dosar, acum pe rol - la Curtea de Apel București - fiind recursul instituției financiare.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Cea mai bună veste pentru Corina Dănilă a venit însă din Parlament, care a adoptat recent noua formă a Legii Dării în Plată, prin care românii care au contractat un credit în franci elvețieni, de exemplu, își pot achita datoria la un curs rezonabil al francului elvețian, nu cum se întâmpla până de curând. Așadar, prezentatoarea TVR are astăzi toate motivele de bucurie în încercarea ei de a mai recupera câte ceva din paguba produsă acum 8 ani. 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiica Corinei Dănilă a împlinit 16 ani. Mesajul impresionant al actriței pentru fiica ei

Ce ținute sexy afișează Corina Dănilă în emisiune! Uite cât de bine arată vedeta FOTO

Nu mai mâncați ouă din comerț, care au ștanțate cifra 3 pe coajă! Iată ce au descoperit cei de la Protecția Consumatorului

Corina Danila, scandal urias: "Aceasta impostoare se foloseste de imaginea mea!"

Ce spune Corina Danila despre operatiile estetice: "Cand voi considera ca este cazul, probabil ca voi face!"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies