Vești negre pentru Capitală! Ce anunță prognoza actualizată ANM

ANM a modificat prognoza pentru următoarele zile. Se pare că vremea se va înrăutăți considerabil, mai ales în Capitală, unde aceștia prevestesc temperaturi scăzute.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

ANM a revenit cu o actualizare a prognozei meteo pentru următoarele zile, de această dată fiind vizată strict Capitală care întâmpină diferite schimbări atmosferice.

„15.05.2019, ora 11:00 ACTUALIZARE PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ SPECIALĂ PENTRU MUNICIPIUL BUCUREȘTI ÎN INTERVALUL15.05.2019 ORA 11-17.05.2019 ORA 10

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, mai accentuată miercuridupă-amiaza și noaptea, precum și pe parcursul zilei de joi. Temporar se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor atinge 15...20l/mp și izolat25 l/mp. Temperatura maximă se va situa, miercuri, în jurul valorii de 21 de grade, iar joi va fi de 17...19 grade. Temperaturile minime vor fi de 11...13 grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată”, se arată în comunicatul transmis de ANM.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate